Foto: Vida Press
Viens no 1981. gada nozīmīgākajiem un apspriestākajiem notikumiem bija britu princeses Diānas un prinča Čārlza kāzas, kurām ar televīzijas starpniecību līdzi sekoja miljoniem ļaužu visā pasaulē. Šonedēļ publiskoti līdz šim neredzēti foto, kas tapuši šajā nozīmīgajā dienā.

Septembra beigās Bostonā norisināsies izsole, kurā būs iespējams tikt pie unikāla guvuma - vairākiem karalisko kāzu foto, kuri tapuši uzreiz pēc ceremonijas. Attēlos iemūžinātas ainiņas, kuras risinājušās Bekingemas pilī pēc tam, kad Diāna un Čārlzs bija kļuvuši par vīru un sievu.

Bilžu autors ir kāds pāra radinieks, un tās līdz šim nav atrādītas plašākai sabiedrībai. Attēlos redzama karaliene Elizabete un citi karaliskās ģimenes pārstāvji, un foto sniedz nelielu ieskatu, kā risinājušies notikumi Bekingemas pilī, kamēr nācija pie tās pacietīgi gaidījusi, kad jaunlaulātie iznāks uz balkona sasveicināties ar tautu.

Vairākos attēlos iemūžināta jaunlaulāto gatavošanās oficiālajai fotosesijai troņa zālē. Tāpat bildītes ļauj apskatīties, kāds skats karaliskās ģimenes pārstāvjiem paveras no Bekingemas pils balkona, kad pie tās ir sapulcējusies gandrīz visa nācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!