Foto: Publicitātes foto

Tām Latvijas meitenēm, kurām nav izdevies gūt slavu ar kāda šova palīdzību, žurnāls L'Officiel Latvija piedāvāja iespēju piedalīties kastingā projektam TV dīva, balvā solot padarīt par īstu zvaigzni. Starp labākajām astoņām iekļuvusi arī Simona Kubasova.

Projekta būtība nav nekas jauns, tomēr neizsakāmi kārdinošs - TV dīva sola iespēju ikvienu padarīt par zvaigzni. Laimīgā uzvarētāja tiks pie reālas iespējas kļūt par dīvu, jo ar viņu strādās labākie stilisti, viņa apmeklēs labākās ballītes un kļūs par žurnāla L'Officiel Latvija seju.

Lai kļūtu par kastinga dalībnieci, bija nepieciešams nosūtīt savu video pieteikumu, kuru pēc tam novērtēja L'Officiel Latvia un dievietei.lv žūriju komanda. Meiteņu atsaucība esot bijusi milzīga.

23. oktobrī, klubā Friends norisinājās pirmā konkursa atlases kārta, kurā tika novērtēts meiteņu darbs kameras priekšā, fotogēniskums, enerģiskums, balss, oratora iemaņas, valodu pārvaldīšana un izglītības līmenis kopumā.

Rezultātā izvēlētas astoņas labākās, starp kurām ir arī pazīstamā skaistumkaraliene Simona Kubasova. Tāpat labāko astotniekā iekļuvušas arī Kristīne Kurše, Kristīne Freiberga, Aleksandra Zavišjus, Santa Laizāne, Anastāsija Ļiščinska un spilgtās dvīnes Lauma un Lelde Ozolas (attēlā).

Laimīgais astotnieks turpinās sacensības jau reālajā situācijā, veidojot reportāžas Riga Fashion Week ietvaros. Žūrija pieņems lēmumu par to, kuras no dalībniecēm tiks trešajā TV dīva kārtā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!