Foto: Privātais arhīvs
Sporta kustības "Ghetto Games" dibinātājs Raimonds Elbakjans apprecējies ar uzņēmēju no Gruzijas, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

34 gadus vecais Raimonds Elbakjans Gruzijā apprecējies, viņa sieva ir uzņēmēja, viesnīcas īpašniece un vadītāja, kā arī Gruzijas "Forbes" autore Tamāra Bagdavadze.

"Esmu priecīgs būt vīra statusā. Savos 34 gados beidzot to piedzīvot ir ļoti patīkami. Iesaku vīriešiem nevilkt garumā ar šo lietu," žurnālam teic savulaik skandalozo slavu guvušais Elbakjans.

Kāzas nav bijušas plašas, tajās piedalījušies vien tuvākie cilvēki. Tamāra pēc kāzām saglabājusi savu uzvārdu, jo Gruzijā nav pieņemts pāriet vīra uzvārdā. Vaicāts, kur iepazinies ar trauslo, glīto gruzīnieti, Elbakjans stāsta, ka tas noticis kādā pasākumā, kas saistīts ar darbu. "Kad satiku Tamāru, vienā brīdī sapratu – esmu gatavs ar viņu iet līdz galam," atklāj Elbakjans.

Elbakjans ir trīs bērnu tēvs un arī Bagdavadzei ir dēls Davids no iepriekšējām attiecībām. Elbakjana meita Adriana un dēls Roberts dzīvo un mācās ASV, un vēl viens dēls – Rodrigo – mitinās Latvijā.

Elbakjans arīdzan atklāj, ka Gruzija kļuvusi par vietu, kur viņš labi jūtas, var sevi realizēt, un turklāt arī apprecējies ar gruzīnieti. Viņš sevi sauc par Latvijas patriotu, taču pasaulei piederošu pilsoni. "Šī ir pirmā valsts, kur spēju atrasties ilgāk par 10 dienām. Esmu īsts Gruzijas fans," viņš skaidro, piebilstot, ka arī paša lolojums "Ghetto Games" attīstīsies arī Gruzijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!