Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas nogalē optikas salonā Outlet Optika ekstravagantais skatuves mākslinieks un modes dizaineris Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis prezentēja labdarības projektu Laimes ota.

Šī projekta prezentācijas laikā bija iespēja ne tikai uzzināt par tā ideju un galvenajiem mērķiem, bet arī iegādāties kādas no 80 koši izrotātajām brillēm - tās darinājuši gan bērni no atbalsta centra Saulstariņi, gan paši projekta autori - Kašers un viņa partnere Jogita Pūpola.

Projekta prezentāciju apmeklēja arī vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki - par muzikālo noskaņojumu rūpējās Kašera Okartes skatuves biedri Didzis Bordo un Kristīne Pāže jeb Kikī, bet atbalstīt jaunos censoņus bija ieradusies arī pieredzes bagātā skatuves māksliniece Olga Rajecka (attēlā), kura arī pati iegādājās vienas no raibajām brillēm.

Visi labdarības izsoles laikā iegūtie līdzekļi tiks novirzīti bērniņiem ar īpašām vajadzībām mūzikas un deju terapijas nodarbību ciklam.

Ideja par labdarības projektu Kašeram radās šovasar, kad viņš kopā ar Saulstariņu bērniem devās ceļojumā uz Somiju - brauciena laikā skatuves mākslinieks ļoti satuvinājies ar bērniem un, atgriežoties Latvijā, tapis projekts Laimes ota.

Šobrīd izveidota arī mājaslapa, kurā iespējams iepazīties ar projekta norisi, kā arī iegādāties krāsainās brilles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!