Foto: Kadrs no video

Lielu ažiotāžu izsaucis bijušā ballīšu zvēra Raivja Raspopova (attēlā) paziņojums par iesaistīšanos lielajā fitnesā. Jaunais censonis īpašā video pastāstījis, ka pēc diviem gadiem jau redz sevi uz sacensību skatuves, kā arī nodemonstrējis, kā trenējas, lai sasniegtu mērķi.

DELFI Izklaidei atklāj jaunais fitnesa skaistulis Raspopovs, organizācija Sportway uzaicinājusi viņu uz video interviju un treniņu procesa demonstrāciju, jo esot saņēmusi neskaitāmas vēstules no cilvēkiem, kurus interesē jaunā censoņa veiksmes stāsts.

Video intervijā Raspopovs atklāj, ka ar fitnesu nopietni nodarbojas jau pēdējos četrus mēnešus. Puisis skaidro, ka viņa slava ir intensīva darba rezultāts, un sola, ka tā tikai vērsīsies plašumā.

"Vēlāk redzēsiet mani jau augstākās ierindās. Ne šeit. Tā kā šobrīd esmu iesācējs, pēc gadiem diviem trijiem jau redzu sevi uz skatuves," intervijā Sportway stāsta jaunais fitnesa censonis.

Raspopovs atklāj, ka viņa mērķis ir fitnesa modeļa karjera, lai gan sākumā licies, ka viņam vairāk piemērots bodibildings.

"Es vēlos kļūt par fitnesa modeli, kas filmējas reklāmās, uz vākiem, visur, jebkur," stāsta Raspopovs.

Lai uzsvērtu savas apņemšanās nopietnību, viņš tālāk piedāvā ielūkoties kādā no saviem treniņiem. Tajā var novērtēt, kā jauniešu elks trenē savu vareno plecu daļu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!