Foto: LETA

Kādreizējā TV seja, tagad personības izaugsmes "koučs" Zuarguss ciemojās pie Laura Reinika un Egijas Gailumas kanāla 360TV šovā "Pasaki to skaļi". Reinika apziņā viesis joprojām ir Viesturs Dūle, nevis Zuarguss Zarmass, kā viņš pats sevi pārdēvēja pirms aptuveni astoņiem gadiem.

Jaunā TV sarunu šova "Pasaki to skaļi" viesis Zuarguss savu vārdu nomainīja jau sen, taču tikai pirms diviem gadiem strīdā ar Tieslietu ministriju izcīnīja tiesības to arī lietot oficiāli savos dokumentos.

Laurim Reinikam Zuargusa jaunais vārds sagādāja mulsuma pilnus brīžus raidījuma ierakstā – viņš vairākas reizes nespēja to izrunāt, līdz beigās vienojās, ka šoreiz Lauris sauks viesi par Viesturu – kā tas bija agrāk.

Vaicāts, vai Zuarguss neapvainojas un neņem ļaunā, ka joprojām tiek uzrunāts par Viesturu, viņš smejoties sacīja: "Viss kārtībā, es to respektēju. Es vienkārši esmu pateicīgs, ja sanāktu manu jauno citplanētiešu vārdu nosaukt".
Šovs ar Zuargusa piedalīšanos ēterā būs redzams trešdienas vakarā. Tajā viņš arī atklās, ar ko nodarbojas pēc TV šovmeņa karjeras beigām.

"Delfi" jau ziņoja, ka par savu jauno vārdu vīrietis cīnījās vairāku gadu tiesvedībā; lieta "aizgāja" līdz pat Augstākajai tiesai. Tiesa, vīrietis bijis saprotošs par to, ka Tieslietu ministrija sākumā nav ļāvusi viņam nomainīt vārdu, jo tas, viņaprāt, varētu radīt lieku jucekli, kad katrs, kuram tas ienāk prātā, pēkšņi izdomā mainīt vārdu. Tajā pašā laikā arī Zuarguss uzsver – viņu nostāja esot bijusi pretrunā ar Satversmi," pirms diviem gadiem žurnālam "Kas Jauns" skaidroja viņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!