Foto: Publicitātes foto

Slavenākā Mežciema repera Edija Meļņa mīļotā meitene Violeta Polikarenko jeb Violeta Meynell (attēlā) joprojām cītīgi turpina savulaik gūtās popularitātes spodrināšanas kampaņu, un šonedēļ viņa nākusi klajā ar vairākiem padomiem, kā iemantot slavu foto vietnē Instagram.

Kamēr repera Edija muzikālās gaitas ir nedaudz pieklusušas un viņa vārds pagaisis no pašmāju šovbiznesa apvāršņiem, mākslinieka mīļotā meitene nepagurdama dara visu, lai sasniegtu savus mērķus un nezaudētu to popularitātes kripatiņu, kas vēl saglabājusies.

Violeta pēdējo mēnešu laikā paguvusi ne tikai piedalīties vairākos modeļu konkursos, bet regulāri arī atjaunot sava bloga saturu, un pēdējā laikā viņa iecienījusi veidot dažādus padomu video, kuros savus sekotājus un atbalstītājus apgaismo par ļoti svarīgām tēmām.

Šonedēļ Violeta savu fanu novērtējumam sniegusi video, kurā nesavtīgi atklājusi vairākus līdz šim nevienam nezināmus noslēpumus, kuri palīdzot foto vietnē Instagram vairot popularitāti un piesaistīt arvien jaunus sekotājus.


Tā, piemēram, Violeta atklājusi, ka, lai piesaistītu jaunus sekotājus, dienā nevajadzētu publicēt vairāk kā divus vai trīs attēlus. Tāpat viņa arī ieteikusi citiem atrādīt dzīvesstila bildes, kurās iemūžinātas skaistas lietas, dārgi aksesuāri un šiki mitekļi, jo statistikas dati liecinot, ka tieši šāda žanra fotogrāfijas vietnē Instagram esot vispopulārākās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!