Foto: Privātais arhīvs
Latviešu dziedātāja, nu jau arī režisore Liene Greifāne savus sekotājus sociālajos tīklos priecē ar kadriem no atpūtas Sočos, Krievijas kūrortpilsētas.

Greifāne, kura jau vairākus gadus dzīvo un darbojas Maskavā, kopā ar vīru Igoru un jaunāko dēlu Kristoferu devusies atpūsties uz Krievijas kūrortpilsētu.

Māksliniece sociālajos tīklos vēsta, ka šajā pilsētā ir gluži vai iemīlējusies, un ģimenē tiek spriests par iespējām pārcelties turp uz dzīvi.

"Esam iemīlējušies Sočos. Domājam pārvākties uz dzīvi tur. Saule, palmas, svaigs jūras gaiss, jahtas, kalni, viss tik skaisti. Vakar jau sameklējām privātskolu, tās vadītāja, izrādās, tikai trīs gadus atpakaļ pārbauca no Rīgas dzīvot uz Sočiem," saviem faniem ziņo režisore.

Sočos viņa bauda tīkamos laikapstākļus un plāno šajā kūrortā arī sagaidīt Ziemassvētkus. "Cik šeit Sočos ir jauki! Lejā rudens, plus 16, pēc tam dosimies uz kalniem, kur sniegs. Tur snovosim un sagaidīsim Ziemassvētkus," feisbukā gan latviešu, gan krievu valodā vēsta Greifāne.

"Delfi" jau ziņoja, ka Liene uz Krievijas galvaspilsētu pārcēlās 2016. gadā, lai studētu režiju. Maskavā kopā ar viņu dzīvo arī vīrs Igors un abu kopīgais dēliņš Kristofers. Savukārt dziedātājas vecākais dēls Sebastians Matiass dzīvo Amerikā pie sava tēta Arta Bronuša.

Viņa atklāj, ka, visticamāk, dēls Amerikā paliks uz visu mūžu: "Krievija viņam nepatīk, un Latvijā viņš arī negrib būt, jo tur nav ne tēvs, ne mamma." Dziedātāja stāsta, ka viņa nevar piespiest bērnu būt tur, kur viņa vēlas, lai viņš būtu: "Mums ir jāiemācās ieklausīties vairāk tajā, ko mūsu bērni grib, nevis mēs gribam aiz sava egoisma," pirms pāris gadiem intervijā raidījumam "Starp mums runājot" sacīja māksliniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!