Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē klubā Studio 69 notika žurnāla Playboy un Radio SWH rīkotais modeļu konkurss, kurā sīvā konkurencē par Playmate titulu un iespēju nokļūt uz žurnāla vāka sacentās 15 meitenes.

95 meiteņu konkurencē līdz finālam bija nonākušas 15 meitenes, kuras tālāk sevi prezentēja žūrijai, kuras sastāvā bija arī izdevniecības Dienas Žurnāli valdes priekšsēdētāja Inga Gorbunova un Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics.

Finālistes sacentās trīs izgājienos, no kuriem viens bija izgājiens V.O.V.A. veļā. Kā atzina meitenes, kuras nav profesionālas modeles, šis bijis viens no lielākajiem izaicinājumiem. Vienlaikus dalībniecēm nācās pierādīt savu atjautību un prasmi improvizēt, atbildot uz dažādiem āķīgiem un neparastiem jautājumiem.

Izvērtējot gan meiteņu aktivitāti, gan prasmi sevi pasniegt un aizraut ar personību, par konkursa uzvarētāju tika atzīta motokrosa karsējmeitene un optometrista asistente - 21 gadu vecā Kristīne Zariņa (attēlā) no Valmieras.

Apkopojot Radio SWH mājaslapā notikušā balsojuma rezultātus, klausītāju simpātijas balvu ieguva fitnesa trenere Luīze Priedīte, savukārt Radio SWH+ klausītāju simpātijas titulu ieguva jaunā un atraktīvā dziedātāja Jekaterina Tindemark.

Konkursa atbalstītājs, elegantās veļas ražotājs V.O.V.A. savu īpašo simpātiju balvu piešķīra sievišķīgajai Dacei Butkus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!