Foto: DELFI

Trešdienas, 28. vakarā, Vecrīgā pie Zviedru vārtiem ar modīgu burziņu durvis vēra jauns pop-up veikaliņš ArtiChic Latvian Pop-Up Store, kurā interesenti varēs iegādāties vairāk 50 Latvijas dizaineru, mākslinieku un dažādu novatorisku ražotāju radītos produktus.

Kā vēsta veikaliņa pārstāvji, bodītē būs pārstāvēti gan Latvijā ražoto apģērbu, rotaslietu, trauku, interjera elementu, tekstiliju, gan arī bērnu preču un ēdamlietu zīmoli, piemēram, MoshMosh legingi, VerryBerry sulas, Dabba kosmētika un daudzi citi izstrādājumi.

"Veikala atklāšana reizē ir gan mana sapņa realizācija, gan arī ieguldījums tieši Latvijai raksturīgo mākslas darbu popularizēšanā, parādot mūsu spēju Latvijas unikālo dabu un tās materiālus pārvērst mūsdienīgos, augstvērtīgos un oriģinālos izstrādājumos.

Veikala ekspozīciju plānoju papildināt arī ar Latvijas dizaineru radītajiem produktiem no koka, stikla un citiem materiāliem, lai parādītu mūsu augstvērtīgos izstrādājumus ārvalstu viesiem un rīdziniekiem," sola jaunā Latvijas dizaina preču veikala īpašniece Evita Birzniece.

Veikaliņa atklāšanas pasākumu vadīja aktrise, seriāla UgunsGrēks zvaigzne Ieva Aleksandrova-Eklone, bet par muzikālo baudījumu rūpējās dziesminieks Goran Gora.

Vislielāko uzmanību starp bodītes atklāšanas viesiem piesaistīja pianists Vestards Šimkus ar sievu - operdziedātāju Elīnu, bet tāpat starp viesiem bija arī citi sabiedrībā zināmi cilvēki: fotogrāfe Karlīna Vītoliņa (attēlā), sabiedrisko attiecību eksperte Una Ulme, iepirkšanās centra Spice direktore Iveta Lāce un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!