Foto: DELFI

Svētdien, 15. aprīlī, Ķīpsalas izstāžu hallē izstādes Intertextil Balticum ietvaros norisinājās ikgadējā jauniešu skaistumkonkursa Mis un misters Latvija 2011 fināls, kurā tika kronēts skaistākais pāris Latvijā.

Šī gada konkursā vienpadsmit dalībnieku konkurencē uzvaras laurus plūca jelgavniece Eva Dombrovska, bet titulu "Misters Latvija 2011" ieguva Kaspars Romanovs no Balviem.

Eva Dombrovska pēc Murjāņu Sporta ģimnāzijas absolvēšanas mācās Latvijas Lauksaimniecības universitātē, kur iesaistās sporta un kultūras pasākumos. Trenējas vieglatlētikā, volejbolā, basketbolā, kā arī dejojusi tautiskās dejas

Kaspars Romanovs ir restaurators, sertificēts masieris un veselīga dzīvesveida piekritējs, prot runāt latgaliski, kā arī ir ieguvis bakalaura grādu sporta pedagoģijā. Raksturojot sevi, puisis atzinis, ka cenšas darīt to, kas patīk un rada prieku gan sev, gan citiem.

"Vicemis Latvija" titulu ieguva Dana Antropova no Rēzeknes,  titulu "Vicemisters Latvija" ieguva Jānis Rumpis no Ogres, par fotogēniskāko meiteni tika atzīta Sandra Žera no Rīgas, bet titulu "Misters foto Latvija" ieguva jelgavnieks Roberts Naglis.

Pasākuma organizētāji ar par pašmāju "skaistumkonkursu krustmāti" dēvēto Intu Fogeli priekšgalā bija parūpējušies par plašu un daudzveidīgu programmu - bez ierastajiem konkursa dalībnieku uznācieniem bija iespēja vērot arī apalīšu konkursa Mis Pilnība dalībnieču sagatavoto iestudējumu, iepriekšējo gadu konkursa dalībnieku uzstāšanās un citus interesantus priešnesumus. 

Dalībnieku vērtēšana bija uzticēta modes māksliniekam un modeļu aģentūras vadītājam Gintam Budem, tērpu dizainerim Mārtiņam Pūpolam, kurš uzvarētājai dāvāja kleitu, kurā doties uz Miss World konkursu, stilistei un vizāžistei Unai Bernatovičai un citiem skaistuma un modes industrijas pārstāvjiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!