Foto: Privātais arhīvs

Uzņēmīgā Kristīne Lindenblate jau šovasar gatavojas Latvijā sarīkot unikālu starptautisku konkursu Ms.Top of the World Plus Size 2016, kas vienkopus pulcēs sievišķīgu formu skaistules no visas pasaules.

DELFI Izklaidei atklāj Lindenblate, šādu konkursu rīkot viņu iedvesmojusi iepazīšanās ar Latvijas lielo izmēru modeli Tatjanu Mackeviču (attēlā). Izskatīgā sieviete automātiski kļuvusi par Latvijas pārstāvi gaidāmajā pasākumā, un šobrīd tiek apzinātas citas valstis, kuru daiļavas gatavas piedalīties avantūrā.

"Fināls paredzēts Latvijā laikā no 5. līdz 10. jūnijam, šobrīd vēl nevaram paredzēt visas valstis, kas piedalīsies. Šāda konkursa rīkošana ir liels risks, gribam līdz aprīlim saprast, kāda būs atsaucība," stāsta Lindenblate.

Viņa atklāj, ka, lai piedalītos Ms.Top of the World Plus Size 2016 konkursā, augumam jābūt Eiropas 44. līdz 48. izmēra robežās. Protams, formām jābūt skaisti sievišķīgām, izskatam koptam.

Savas dalībnieces starptautiskajai sacensībai jau pietiekusi Ungārija un Ukraina, taču Lindanblate cer, ka atsaucība būs liela, un unikālais pasākums liks ne tikai Latvijai, bet arī visai pasaulei paraudzīties uz sieviešu ķermeņa skaistumu jaunā gaismā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!