Foto: DELFI

Sestdien, 2. martā, iepirkšanās centrā Spice Home pulcējās atraktīvi tērptas dažāda vecuma sievietes, lai piedalītos jau otrajā mājsaimnieču olimpiādē, kuras dalībniecēm bija sarūpēti dažādi pārbaudījumi.

Mājsaimnieču olimpiādē piedalījās aptuveni 150 sievietes no visas Latvijas, kuras stafetē sacentās septiņās disciplīnās - viņām bija jāsakārto hokeja soma pirms bērna vai vīra treniņa, jāsaliek virtuves tehnika un citādi jāpierāda savas iemaņas sadzīviskos darbos.

Šogad pirmo reizi mājsaimnieču olimpiādē piedalījās arī stiprā dzimuma pārstāvis - uzņēmējs, kaislīgs mednieks un autosportists Aigars Amatnieks, kurš tādējādi vēlējās apliecināt, ka mājas darbi ir jāveic gan sievietēm, gan vīriešiem.

Gan saimnieciskais kungs, gan viņa konkurentes par godu olimpiādei bija īpaši sapucējušies, jo tika vērtētas ne tikai viņu prasmes pārbaudījumos, bet arī "bīstamo mājsaimnieču" tematikai atbilstošs stils.

Pasākumu vadīja vienmēr smaidīgā Anna Rozīte (attēlā), bet mājsaimnieces vērtēja barga žūrija - Spice direktore Iveta Lāce, gastroenterologs Hosams Abu Meri, etiķetes eksperte Aija Strautmane un citi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Pēc pārbaudījumiem un apbalvošanas ceremonijas olimpiādes dalībnieces ar savām dziesmām priecēja dziedātājs Andris Ērglis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!