Foto: Vida Press

Šī gada sākumā medijus pāršalca ziņa, ka slavenais portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu izšķīries no savas ilggadējās draudzenes – krievu izcelsmes modeles Irinas Šeikas. Sportists ilgi neskuma un drīz vien sāka aplidot citas daiļaviņas. Par viņa šī brīža aizraušanos kļuvusi Itālijā dzimusī modele un aktrise Alesija Tedeši (attēlā).

Runas par to, ka starp Ronaldu un pievilcīgo modeli uzplaukušas jūtas, izplatījās maija vidū, kad daiļā brunete speciāli devās no Itālijas uz Spāniju, lai klātienē noskatītos čempionu līgas spēli starp Madrides Real un Turīnas Juventus.

Kā vēsta ārvalstu mediji, Krištianu 24 gadus vecajai modelei esot nosūtījis īpašu VIP ielūgumu uz iepriekšminēto spēli, un Alesija, protams, futbola maču vērojusi ložā, kas paredzēta īpaši turīgiem un ietekmīgiem ļaudīm.

Tāpat zināms, ka abi mīlnieki pēc spēles devušies romantiskās vakariņās, kurām sekojusi arī kopīgi pavadīta nakts. Slavenību fotogrāfi nemitīgi "tur roku uz pulsa", lai beidzot iemūžinātu kadrus, kuros abi mīlnieki redzami kopā.

Tiesa, jaunizceptais pārītis pagaidām oficiāli nav apstiprinājis savas attiecības un nedz modele, nedz futbolists nekādus sīkākus komentārus nav snieguši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!