Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas nogalē tirdzniecības centrā Spice norisinājās ļoti šiks burziņš British VIP Party, uz kuru pulcējās īpaši izmeklēta sabiedrība, lai iepazītos ar jaunās sezonas modes tendencēm un piedāvājumiem.

Lūgtie viesi tika iepriecināti ar modes skati, ekskluzīvām izklaidēm britu noskaņās, uguņošanu un dažādām uzkodām, kā arī dzērieniem, un pasākumā bija sastopams teju viss pašmāju sabiedrības krējums.

Viesu vidū bija dziedātājs Roberto Meloni, dejotājas Aleksandra Kurusova un Viola Abramova - Mailīte, mūziķe Jenny May, politiķe Inese Vaidere, uzņēmējs Valdis Birkavs, biznesmene Ieva Plaude un vēl daudzi citi uzņēmēji, politiķi, šovbiznesa pārstāvji un radošās sfēras darboņi.

Pasākums bija ieturēts britiskā garā, un ballītes organizatori bija parūpējušies par to, lai visapkārt valdītu Londonai raksturīgā atmosfēra, bet tie, kam apnika burzma, patvērumu varēja rast īstā divstāvu autobusā.

Tāpat viesi tika iepriecināti ar angļu tējas malkošanu, muzikāliem priekšnesumiem un citām izklaidēm, bet īpaši lielu atsaucību izpelnījās iespēja nofotografēties kopā ar slaveno Misteru Bīnu un viņa lācīti.

Pasākumā piedalījās arī britu modes dizaineris Bens de Lisi, kurš savas apģērbu kolekcijas izrādījis prestižajā Londonas Modes nedēļā un kopš 1997.gada veido apģērbu kolekcijas universālveikalam Debenhams, kas nu pieejamas arī Spicē.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!