Foto: DELFI

Jaunā dziedātāja un šova Okartes skatuve bijusī dalībniece Sabīne Berezina (attēlā) īsā laika periodā pamanījusies zaudēt septiņus kilogramus. Ar jauniegūto figūru meitene jūtas ļoti apmierināta un labprāt arī citiem dod padomu, kā viņai izdevies atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.

"Diētu man ieteica māsa. To ievēro arī krievu tautības dziedātāja Larisa Doļina. Nolēmu pamēģināt un izrādās, ka ļoti labi strādā," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Sabīne.

Diētas pamatā ir veselīgs uzturs, kefīrs, nepārēšanās, ūdens un fiziskās aktivitātes.

"Lai zaudētu kilogramus, sešas dienas izpildīju diētas programmu.

Pirmās divas dienas dzēru tikai kefīru. Pirmajā dienā izdzēru pusotru litru, savukārt otrajā - litru. Kefīru dzēru ik pēc divām stundām. Paralēli jāuzņem arī daudz šķidruma - līdz pat trīs litriem ūdens dienā.

Savukārt trešajā un ceturtajā dienā brokastīs ēdu salātus un dažādus zaļumus - tomātus, gurķus. Pusdienās pagatavoju tvaicētu zivi vai vistu, bet vakariņās atkal dzēru kefīru.

Piektajā un sestajā dienā brokastīs apēdu vienu vārītu olu un pusi rupjmaizes šķēles, pusdienās pagatavoju dārzeņu zupu, bet vakariņās - atkal kefīrs," savos diētas paradumos dalās jaunā mūziķe.

Sabīne katru rītu uzkāpusi uz svariem, lai redzētu, kā viņai veicas. Viņa bijusi ļoti pārsteigta, cik ātri liekie kilogrami zuduši.

Diēta ļoti mainījusi meitenes ēšanas paradumus. Viņa ir atteikusies no majonēzes un turpina ēst veselīgi. Piemēram, brokastīs viņā notiesā pārslas kopā ar zemu tauku satura pienu. Dziedātāja atteikusies arī no desas un siera - vienkārši neprasās un nekārojas.

Paralēli diētai mūziķe arī aktīvi sportojusi un trenējusies - skrējusi, dejojusi, no Imantas uz Rīgas centru braukusi ar velosipēdu, bet vakaros devusies garās pastaigās.

"Tā kā tuvojas vairāki koncerti, man ir stimuls uzturēt sevi formā, jo šobrīd jūtos daudz labāk, nekā pirms diētas uzsākšanas.

Pavasarī negribas sēdēt mājās. Izmantoju katru brīvo brīdi, lai dotos pastaigā vai paelpotu svaigu gaisu. Jūtu, ka pavasaris mani ļoti mainījis, un ir tāda sajūta, ka galvā čivina putni," jautri piebilst dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!