Foto: Publicitātes foto

Par šova Saimnieks meklē sievu šīs sezonas simpātisko dalībnieci jau neoficiāli kronēta Gunda Jandava (attēlā), kuras daiļumu slavenais Aleksandrs Sokolovs jau iemūžinājis īpaši jutekliskā projektā. Gunda atklāj viltībiņas, kas viņai ikdienā liek izskatīties un justies labi.

"Man dzīvē nepatīk sarežģītas lietas. Man nav laika, lai staigātu pa SPA un saloniem, tāpēc arī mani skaistuma rituāli ir vienkārši," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Gunda.

Reizi nedēļā viņa palutina sevi tāpat mājas apstākļos, izmantojot dabiskus ādas kopšanas līdzekļus. "Man patīk uztaisīt sejas skrubi no kafijas biezumiem un kādas eļļiņas. Pēc tam uz ādas uzklāju saputotu olas baltumu.

Efekts ir patiešām gluda un zīdaina āda. Ļoti labi noder aukstā laikā, kad ādu nepieciešams īpaši palutināt," stāsta simpātiskā meitene. Gunda godīgi atzīstas - viņa nespēj iziet no mājas, ja nav uzkrāsojusies, un šajā sakarā viņai ir īpaša filozofija.

"Mana motivācija ir kāds teiciens no mana mīļākā seriāla Bīstamās mājsaimnieces. Tā bija Gabriela, kura teica tādus vārdus: "Ģērbšanos un taisīšanos jāuztver kā svarīgu lietu, jo katrā dienā ar tevi var notikt divas lietas. Tu vari satikt liktenīgo vīrieti vai arī padarīt greizsirdīgu kādu sievieti." Ar šādu moto arī dzīvoju," stāsta Gunda.

Skaistākā šova šīs sezonas līgaviņa atklāj, ka ir trīs lietas, kas viņai ikdienā liek justies labi. "Pirmā ir sarkana lūpu krāsa. Man ir to ir vesela kolekcija - kādas 15 līdz 20.

Otrā ir labas smaržas. Smaržas ir kā punkts uz "i", izejot no mājas, vienmēr sasmaržojos. Šobrīd mans mīļākais aromāts ir Victoria's Secret Night.

Trešā lieta ir melnas krāsas apģērbs. Daudzi cilvēki domā, ka melnas krāsas apģērbs ir drūms, bet es tā neuzskatu. Melnā apģērbā es jūtos vislabāk," savu skaistuma un labsajūtas trio atklāj Gunda.

Par savu mazo SPA rituālu viņa sauc manikīra apmeklējumu reizi mēnesī. "Tas parasti ilgst trīs līdz četras stundas. Šajā laikā es relaksējos, parunājos ar savu meistarīti. Tas man ir kā mazais SPA, mana īpašā relaksācija," tā Gunda.

Meitene smejas, ka viņas labākais draugs esot lūpu balzams - arī to Gundai ir ap 20, jo viņa uzskata, ka lūpām vienmēr jābūt labi koptām. Taču viņa atzīstas, ka attiecībā uz sportu un veselīgu dzīvesveidu grēkojot.

"Man nesanāk gulēt tās nepieciešamās astoņas stundas. Ēšanas ziņā sevi īpaši neierobežoju, bet man ir paveicies, jo manu svaru tas nekādi neietekmē. Ar sportu nodarbojos tikai pavasarī un vasarā, kad man patīk paskriet.

Vispār man ļoti patīk siltums. Ja citi no rīta, lai pamostos, iet aukstā dušā, mani pamodina karsta duša. Varu stundu stāvēt zem karstā ūdens," stāsta simpātiskā meitene.

Saimnieks Brumsons kā mākslinieks atzinīgi izteicās par Gundas apburošo ādas toni, un arī skatītāji izteikuši pozitīvus komentārus par Gundas svaigo un porcelāna balto sejas toni.

"Vienu brīdi biju pasākusi iet uz solāriju, bet ātri sapratu, ka ādai tas ir ļoti slikti. No dabīgās saulītes gan neizvairos, man vienkārši nesanāk iesauļoties," meitenes ar cepšanos solārijā nenodarboties motivē simpātiskā šova dalībniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!