Foto: DELFI

Pirms neilga laika jaunā dziedātāja Samanta Tīna (attēlā) pārsteidza savus fanus, no košās un ekstravagantās sarkanmates pārvēršoties elegantā melnmatē, bet viņai pašai pārsteigums par jauno izskatu nav bijis pārāk liels.

"Pirms pārmaiņām biju mazliet samulsusi. Ar bažām gaidīju, kā jutīšos jaunajā tēlā, jo bija pierasts pie sarkanajiem matiem. Tomēr rezultātā esmu ļoti apmierināta. Ir sajūta, ka šādai matu krāsai un griezumam būtu bijis jābūt jau krietni ātrāk", sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Samanta.

"Sākumā šķita, ka ļoti pārdzīvošu, bet, kad mati tika izžāvēti un ieveidoti, biju pat pārsteigta par to, cik maz esmu pārsteigta. Vienīgais trieciens bija par to, ka tika mainīta ne tikai matu krāsa, bet arī garums, jo frizieris pateica, ka jāiet uz pilnu banku, jo vienkāršai nokrāsošanai nav jēgas.

Jau pēc pirmā acu uzmetiena jaunajai frizūrai zināju, ka tieši tādām šīm pārmaiņām arī bija jābūt. Tās sevī jutu krietnu laiku un ļāvu pamazām uzkrāties, un domāju, ka tas ir tikai likumsakarīgi - laiks iet uz priekšu, mainās notikumi mūsu dzīvē, un arī mēs paši vēlamies jaunu veidolu.

Līdz ar jauno matu sakārtojumu esmu kļuvusi mierīgāka un piezemētāka. Kad vajadzēja, tad iztrakojos, nu esmu pakāpusies par soli tālāk un mainījusi savu redzējumu par lietām un dzīvi kopumā.

Arī cilvēki man apkārt saka, ka esmu kļuvusi pieaugušāka, un man par to prieks, tomēr pavisam atvadīties no trakulībām vēl neesmu gatava," sola Samanta.

Pretēji dziedātājas mierīgajai reakcijai krietni pārsteigtāki par Samantas jauno frizūru bijuši meitenes draugi un tuvinieki.

"Vienīgie, kas zināja par to, ka mainu savu tēlu, bija mans producents Juris Millers un stilists, kā arī frizieris, kas šīs pārmaiņas veica. Par jauno izskatu nenojauta arī mana ģimene un draugi, un, kad aizbraucu ciemos pie mammas, uz brīdi pat atstāju viņu bez valodas," nosmej dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!