Foto: Privātais arhīvs

Populārā pašmāju dziedātāja Samanta Tīna savu privāto dzīvi allaž sargājusi no liekas uzmanības. Tomēr līdz ar piedalīšanos realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra", kur kameras teju ik dienu seko līdzi dziedātājas ikdienai, Samanta saviem faniem ļauj iepazīt ari savu dzīvesbiedru Nauri un abu attiecības.

Tā, piemēram, vēl nesen Samanta Nauri pārsteidza ar karalisku gultu zelta krāsā, par ko vīrietis sākotnēji nebija sajūsmā, bet vēlāk atzina, ka gan jau pieradīšot.

Jaunākajā šova sērijā Samanta Tīna plašāk pastāstīs par abu attiecībām un to, cik nozīmīgs dziedātājai ir mīļotā vīrieša atbalsts un sapratne.

"Nauris mani ir atbalstījis, vienmēr bijis blakus. Sagaidījis mājās no Lietuvas pēc vēliem nakts koncertiem ar vakariņām. Vai ja nepaspēju uz vakariņu laiku, ēdienu atstājis ledusskapī. Tāpat viņš ir palīdzējis ar juridiskiem jautājumiem. Viņš ir bijis blakus un tas man ir vissvarīgākais," saka dziedātāja.

Samanta arī atklāj, ka Nauris ir to drosmīgo vīriešu vidū, kuri nevairās no tādiem šķietami sievišķīgiem darbiem kā apģērbu gludināšana vai palīdzība skaistumkopšanas lietu iegādē.

"Es varu uzteikt, ka Nauris ir tas vīrietis, kuram es varu palūgt izgludināt kleitu un viņš to arī izdarīs. Viņš man ir ļoti daudz kleitu gludinājis, aizskrējis pēc matu lakas. Nu, īsts brīnums, es jums teikšu. Vīrietis – pasaka," smaidot saka Samanta.

Vaicāta, vai dziedātāja savu dzīvesbiedru bieži lutina ar privātiem koncertiem, Samanta Tīna pastāsta, ka viņai jau izsenis nepatīk dziedāt kādam konkrēti. Jau tolaik, kad dzīvojusi vēl pie vecākiem, viņa mēģinājumus rīkojusi vien tad, kad neviena nav bijis mājās. "Man nepatīk strādāt, mēģināt, kad ir daudz "lieku" klausītāju." tā Samanta.

"Delfi" kjau vēstīja, ka Samanta Tīna vairākus gadus ir kopā ar izmeklētāju Nauri Liepiņu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!