Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Samanta Tīna nesen atklāja, ka pašķīrusies no sava drauga, izmeklētāja Naura Liepiņa. Tāpēc nav nekāds brīnums, ka ziņa par to, ka viņa atkal ir brīvas sievietes statusā, liek pukstēt straujāk daudzu fanu sirdīm. Un viņi rīkojas...

Kanāla "STV Pirmā!" realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" jaunākajā sērijā pirmdienas vakarā Samanta atklājusi, ka, lai arī šobrīd dziedātājai nav aktuāli randiņi un jaunas attiecības, sociālajos tīklos viņa katru dienu saņem neskaitāmas vēstules no pielūdzējiem, kuri vēlas iepazīties.

"Esmu tavā rajonā. Ko dari pēc pusstundas? Aizšaujam uz jūru?" – šāda veida vēstījumi esot tikai daži no mēģinājumiem internetā savaldzināt Samantu.

"Mīļie vīrieši, variet man nerakstīt instagramā. Piedodiet, bet tas man šķiet bērnišķīgi. Nerakstiet man feisbukā un nerakstiet man citos sociālajos tīklos. Tas viss ir forši, mīļi, patīkami, bet es noteikti neesmu no tām sievietēm, kuras atsauksies vēstuli sociālajos tīklos un skries uz kafiju vai brauks uz jūru. Ar mani var iepazīties, ja, kā saka, tas ir likteņa pirksts – īstā vieta un īstais laiks. Ja ir lemts satikties, tad ir lemts satikties," pie saviem pielūdzējiem vēršas Samanta. Tāpat viņa atgādina, ka patiesi šobrīd neesot ieinteresēta randiņiem, jo turpina ar savu draugu Nauri, ar kuru nesen pašķīrusies, strādāt pie abu attiecību stiprināšanas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!