Foto: Publicitātes foto
LTV raidījumā "Kā uzvarēt Eirovīzijā? Samantas Tīnas ceļš uz Roterdamu” ļauts ieskatīties viņas skatuves tērpa tapšanas aizkulisēs. Kopā ar savu labāko draugu Kašeru māksliniece izsapņojusi savu vīziju un tieši Kašeram kā stilistam ļauj to realizēt dzīvē. Kā tad izskatīsies Latvijas pārstāve uz lielās "Eirovīzijas" skatuves?

Samantas tērps uz lielās "Eirovīzijas" skatuves būs krāšņs – viņas pašas iemīļotajā zaļajā krāsā. Tas būs samērā smags, un, lai to ar rokām izšūtu un radītu skaisto rakstu, nepieciešami vairāki desmiti darba stundu.

"Es šo tērpu ieraudzīju," par sava skatuves kostīma vīzijas rašanos saka dziedātāja, "kāds domās, ka esmu pilnīgi sajukusi prātā, bet es to ieraudzīju savā vīzijā," viņa uzsver. Pats grūtākais bijis to visu pārstāstīt tērpa dizainerim Kašeram.

Tērps būs zaļā krāsā, un tā ir Samantas pēdējā laika iecienītākā krāsa. Amizanti, ka pirmajā laikošanā Kašers bija sagatavojis zilganas krāsas detaļas, un tas Samantu ne pa jokam satrauca. Tomēr tā bija tikai skice, lai saprastu tērpa fasonu, un gala versija patiesi būs zaļa. "Tērps ir tāds, kādu es to redzēju, un man te jāsaka milzīgs paldies Kašeram," priecājas dziedātāja.

Samantai nebūs klasiska "Eirovīzijas" kleita, viņas tērps būs sievišķīgi kaujiniecisks. Lai paspilgtinātu tēlu, līdzi uz Roterdamu brauks arī parūkas ar garām bizēm.
Smalkie izšuvumi tērpam ir roku darbs. Kakla detaļas izrotāšana līdz pusei vien rokdarbniecēm prasījusi vairāk nekā 50 darba stundu, un pandēmijas apstākļos pareizos materiālus atrast nebūt nav tik vienkārši.
"Godīgi sakot, nekad apzināti neesmu vēlējusies pārsteigt ar savu vizuālo tēlu," pauž dziedātāja un uzsver: "Tērps ir tikai instruments, kas palīdz uz skatuves!"
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!