Foto: Kadrs no video
Janvāra sākumā kāds acīgs sociālo tīklu lietotājs pamanījis iespējamos pulcēšanās ierobežojumu pārkāpumus vairāku slavenību, tostarp dziedātājas Samantas Tīnas publiskotajos ierakstos. Māksliniecei nācies skaidroties policijā.

Vairākas pašmāju slavenības esot publicējušas kadrus no Jaunā gada sagaidīšanas, kas radījušas aizdomas, ka viņi varētu atrasties vienās un tajās pašās telpās.

Kā zināms, patlaban ir aizliegts rīkot privātus pasākumus un privātas pulcēšanās, izņemot vienas mājsaimniecības ietvaros, tāpēc par šo informāciju ieinteresējušies arī likumsargi.

Realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" jaunākajā sērijā Samanta Tīna TV kameru pavadībā devusies uz Jelgavas policijas iecirkni, lai sniegtu savu skaidrojumu par situāciju.

"Es esmu valsts ienaidniece, es esmu slikts cilvēks, es neprotu uzvesties, es neprotu rīkoties. Es esmu baisulis. Latvijas kartē kā melns pleķis, kā melns punkts," par radušos situāciju ironizē dziedātāja. Viņa gan saka: likumu nav pārkāpusi un organizētā pasākumā gadu mijā nav piedalījusies.

"Es taču neesmu ieinteresēta, lai šī slimība attīstītos vai es viņu izaicinātu. Biju policijā, visu izstāstīju, uzrakstīju paskaidrojumu, parakstījos zem tā, parunājām ar inspektoru. Viss kārtībā," pauž māksliniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!