Foto: Privātais arhīvs
Basketbolista Jāņa Timmas bijusī sieva Sana virtuālajā vidē izraisījusi ņemtni par morāles un ētikas aspektiem: viņu uz randiņiem aicina precēti vīrieši.

Sana Timma "Instagram" vietnē publiskojusi saraksti, kurā kāds – kā pati noskaidrojusi – precēts vīrietis ielūdz viņu uz satikšanos "kaut kur, kaut kad". Vīrieša identitāti Timma neatklāj, lai gan skaistules sekotājas vēstulēs lūdz šos neuzticīgos vīriešus izgaismot visu zināšanai.

30 gadus vecā Timma atklāj savu nostāju pret attiecībām ar vīriešiem, kuriem ir ģimene un bērni, tomēr viņi cenšas "piecirst" citām sievietēm.

"Vairāk tādu sieviešu kā es, kuras nelien citu ģimenēs! Un, vīrieši, nebūs citur zāle zaļāka... Rozā brilles, pāris gadi, un viss tas pats. Labāk strādājiet paši pie sevis un uzlabojiet savas attiecības! Ģimene ir svēta, un tā ir jāsargā," spriež Sana. Viņa uzskata, ka daudzas sievietes nemaz nezina, ka viņu vīri raksta internetā nepazīstamām dāmām. Vienlaikus Timma šos kungus nomierina: neatklās ne draudzenēm, ne sievām.

"Es izvēlos nelīst citu attiecībās. Es vienkārši nevētos sāpināt otru sievieti, jo varbūt ģimenē viss ir okei, sieva nenojauš, ko vīrietis dara, un tā nodzīvos ilgi un laimīgi līdz mūža galam," savu nostāju argumentē Sana.

"Visās attiecībās var būt rutīna un krīzes, bet tas jau nenozīmē, ka vīrietis nemīl savu sievu. Vienkārši pats ir slinks strādāt pie esošajām attiecībām un meklē ātru azartu citur. Tādēļ nesaprotu sievietes, kuras izmanto šīs situācijas. Ja vīrietis ir nelaimīgs, tad kur problēma šķirties laicīgi, lai neviens nav jākrāpj?" vēsta influencere, kura pati pirms diviem gadiem bija nepatīkami pārsteigta par sava vīra neuzticību – Jānis Timma Maskavā iepazinās ar dziedātāju Annu Sedokovu un pameta sievu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!