Foto: DELFI

Kamēr daži pašmāju talantu šovos iepazītie jaunieši izmisīgi cenšas noturēt un saglabāt to atpazīstamības kripatiņu, kas vēl palikusi no savulaik iegūtās popularitātes, šovā Okartes skatuve iepazītā dziedātāja Sandija Vīgante (attēlā) atradusi savu īsto aicinājumu un pievērsusies skaistumkopšanas sfērai.

Nevar noliegt, ka tieši šovā Okartes skatuve Latvija iepazina vairākus talantīgus jauniešus, kam pašmāju šovbiznesa apritē izdevies noturēties joprojām, un par pilntiesīgiem mūziķiem sevi šobrīd dēvē Antra Stafecka, Marta Ritova, Sabīne Berezina, Mārtiņš Ruskis un vēl daži citi.

Sandija Vīgante bija viena no spilgtākajām dalībniecēm šovā Okartes skatuve, tomēr meitene pati labi apzinājās, ka viņai daudz jāstrādā pie sava vokāla attīstīšanas, lai kļūtu par dziedātāju, un šobrīd izskatās, ka viņa atmetusi ar roku centieniem kļūt par skatuves mākslinieci un pievērsusies skropstiņu pieaudzēšanai.

Marta beigās Sandija, kas par savām mājām šobrīd sauc Kipru, tīmekļa vietnē Facebook padalījusies ar foto, kurā lepni iemūžinājusi savas vizītkartes, un uz tām izlasāmā informācija liecina, ka bijusī dziedātāja uzsākusi skropstu pieaudzēšanas biznesu.

Tiesa, viņa nav vienīgā okartiete, kas pievērsusies skaistumkopšans sfērai - līdzīgu ceļu izvēlējusies iet arī pievilcīgā Anete Volmane, kas izglītojas kosmetoloģijas skolā un aizvadītajā jūnijā DELFI Izklaide lasītājiem sniedza vairākus padomus, kā krāsoties vasarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!