Foto: Privātais arhīvs

Šovā Okartes skatuve iepazītā jaunā skatuves māksliniece Sandija Vīgante (attēlā) sekojusi citu Okartes skatuves zvaigžņu piemēram un šoruden ļāvusies stila izmaiņām – no košas blondīnes viņa kļuvusi bruneti.

Šova laikā Sandija skatītāju simpātijas iekaroja ar savu vaļsirdību, smieklīgajām atklāsmēm un ļaušanos emocijām, un ne reizi vien pati meitene drosmīgi jokoja par savu īstas blondīnes uzvedību.

Tagad, neilgi pēc atgriešanās no darba gaitām Šveicē, Sandija savu vizuālo tēlu nolēmusi mainīt - balinātās matu cirtas nu nomainījis piesātināti brūns tonis.

Jaunās skatuves mākslinieces draugi un atbalstītāji sociālajos tīklos jau pauduši savu izbrīnu par meitenes izmaiņām, norādot, ka tagad viņu ar pūlēm var atpazīt, tomēr jaunā matu krāsa tiek vērtēta atzinīgi.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka šoruden dažādas manipulācijas ar matiem veikusi virkne Okartes skatuves dalībnieku - Antra Stafecka piedaudzējusi matus, Madry jeb Madara Grēgere kļuva par tumšāku matu īpašnieci, bet ekstravagantais Kašers pieaudzēja dredus.

Foto: Privātais arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!