Foto: Publicitātes foto

Stiliste, bērnu modes bloga Kids Gazette veidotāja un viena no raidījuma Te! vadītājām Santa Bindemane (attēlā) pozējusi jutekliskā fotosesijā kāzu žurnālam Precos.lv.

Fotosesijā, kas notika gleznainajā Rundāles pilī, Santa darbojusies ne tikai kā modele, bet arī stiliste, kopā ar fotogrāfi Aigu Rēdmani un grima mākslinieci Aiju Ūdentiņu radot pretrunu pilna mīlasstāsta noskaņu.

"Fotosesija bija ļoti interesanta, jo pati arī biju viena no tās stilistēm. Tas man sniedza iespēju veiksmīgāk atrast un radīt tēlus, ko izjūtu un varu iznest caur sevi. Šī personificēšana ir ļoti būtisks priekšnoteikums ikvienai fotosesijai, kurā piedalos. 

Tādēļ fotografēšanas process nenotika vien uzvelkot skaistas kleitas un uztaisot labas bildes, bet tajā ielikts krietni vien vairāk - mana personība," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Bindemane.

"Fotografēšanas vieta radīja papildus noskaņu ne tikai bildēm, kurās esmu redzama zīmola Amoralle tērpos, bet arī fotogrāfijām, kurās iejutos tumšajā līgavaiņa tēlā.

Kopumā tā bija ļoti skaista un noskaņu pilna diena, tomēr fotosesijai vajadzēja arī ne mazums spēka, jo katrs no tēliem pieprasīja savas nianses," atminas stiliste.

Taujāta, kādas ir pašas Bindemanes attiecības ar veļu, modes pazināja atklāj, ka sevi nodēvējusi teju par tās fani.

"Man ir pilnīgi vienalga, kas uzvilkts mugurā, ja vien man ir skaista un kvalitatīva apakšveļa. Ja citas sievietes vairumā pērk dažādus apavus un somiņas, tad man ir milzīga atvilktne, kas pilna ar veļu.

To parasti izvēlos krasi atšķirīgu, vadoties pēc konkrētās dienas noskaņojuma, un manā krājumā ir gan ļoti grezna, gan absolūti meitenīga, pat pusaudžiem raksturīga apakšveļa," atklāj modes blogere.

Kā uzskata Bindemane, ļoti būtisks un sievišķību izceļošs aksesuārs ir zeķturi, un tam vajadzētu būt katras sievietes īpašumā.

"Protams, katru dienu jau zeķturus nevilksi, bet, tiklīdz sieviete tos uzvelk kaut vai pati priekš sevis, nevis lai iepriecinātu kādu vīrieti, visa viņas būtība mainās - kļūst staltāka un pašpārliecinātāka stāja, un iemirdzas acis," novērojusi Santa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!