Foto: Vida Press

Aktrise Sāra Džesika Pārkere saņēmusi sūtījumu no Latvijas – prāvus krājumus ar viņas tik iecienītajiem "Pērnes" kartupeļu čipsiem.

Leģendārā seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne Sāra Džesika Pārkere saņēmusi sūtījumu no Babītes novada Salas pagasta Pērnciema – uzņēmums "Pērnes L" viņai piegādājis prāvus krājumus ar kartupeļu plāksnītēm, par kurām slavenā aktrise iepriekš paudusi patiesu sajūsmu.

"Mēs nosūtījām Pārkerei pāris kastes ar "Long Chips", paužot pateicību par tik pozitīvu atsauksmi," portālam "Delfi" skaidro uzņēmuma eksporta direktors Kristaps Radziņš. Saņemto sūtījumu Pārkeres komanda tūdaļ demonstrēja instagramā, trīsreiz sakot paldies čipsu ražotājam.

Pārkeres pateicību pamanījis tvitera lietotājs Dainis, kurš šo video publiskoja "Twitter" komūnā. Zem ieraksta virknējas vairāki komentāri, kuros tautieši pauž izbrīnu, kāpēc tik daudzas no šo čipsu garšām Latvijas veikalos tikpat kā nav sastopamas, piemēram, čipsi ar vasabi, ar baziliku.

"Lielākā daļa Latvijas patērētāju ir ļoti konservatīva, lai gan jāatzīst, ka jaunākās paaudzes ir atvērtākas un bieži vien izvēlas kaut ko jaunu un interesantu. Vidēji Latvijas mazumtirdzniecības tīklos ir pieejamas piecas līdz septiņas garšas," stāsta Radziņš. Viņš precizē, ka visplašākā izvēle būs lielākajās "Maximās" un veikalos, kur sortimentu lielā mērā nosaka nevis centralizēta plānošana, bet veikala vadītājs, kā piemērus minot atsevišķus "Lats", "Aibe", "Top" un "Elvi" veikalus.

"Mūsu gadījumā problemātisks sadarbības partneris ir "Rimi", kurš piedāvā tikai četrus veidus, un katrs mēģinājums paplašināt sortimentu rezultējas ar nulli," skaidro "Pērnes" eksporta direktors.

"Rimi" to gan noliedz. "Esam pārsteigti par šādu komentāru, jo "Pērnes" ir ilggadējs mūsu sadarbības partneris. Šobrīd mūsu sortimentā ir deviņu dažādu garšu "Pērnes" čipsu. Jāpiebilst, ka trīs garšas pievienojām pēc pēdējā kategorijas pārskata pagājušā gada beigās. "Rimi" atbalsta vietējos ražotājus un esam lepni, ka arī ārzemes ir pieprasīti produkti no Latvijas," portālam "Delfi" skaidro "Rimi Latvia" sabiedrisko attiecību vadītājs Juris Šleiers.

"Delfi" jau vēstīja, ka jūnija vidū populārā aktrise Sāra Džesika Pārkere "Instagram" vietnē publicēja sajūsmas pilnu vēstījumu par Latvijā ražotajiem čipsiem, kurus viņas mītnes pilsētā Ņujorkā tik grūti esot nopirkt. Ieraudzījusi plāksnītes kādā Manhatanas bodītē, Pārkere izpirkusi tās visas. Nu viņai un viņas komandai čipsi pietiks ilgākam laikam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!