Foto: Vida Press

Lai gan vēl tikai nesen mediji baumoja, ka lielās gadu starpības dēļ amerikāņu aktrise Šarona Stouna ir pārtraukusi attiecības ar savu mīļoto vīrieti, par spīti nelabvēļiem, viņi vēl joprojām ir kopā.

Pirms nedēļas Stouna nosvinēja savu 55. dzimšanas dienu, un paparaci aktrisi ar viņas draugu Beverlihilsā nofotografējuši ļoti smaidīgu, priecīgu un pavisam īsā kleitiņā.

Aktrises mīļākais (vai, kā viņu dēvē ārvalstu prese, "rotaļlieta") jau vairākus mēnešus ir argentīniešu modelis Martins Mika, kurš šobrīd ir tieši divas reizes jaunāks par savu slaveno draudzeni.

Neraugoties uz baumām par šķiršanos un nosodījumu par klasisko vecas bagātnieces un jauna skaistuļa mīlasstāstu, Stouna visās kopīgajās fotogrāfijas izskatās patiešām laimīga un iemīlējusies.

Stounai iepriekš bijušas romantiskas attiecības ar daudziem vīriešiem, bet precējusies viņa bijusi tikai divas reizes - no 1984. līdz 1987. gadam ar Maiklu Grīnburgu un no 1998. līdz 2004. gadam ar Filu Bronšteinu.

Otrās laulības laikā pāris adoptēja savu pirmo bērnu, bet pēc tam Stouna adoptējusi vēl divus.

Lai gan vairāk nekā 30 gadu ilgās karjeras laikā Stounai bijušas tikai divas vērā ņemamas kinolomas, viņa joprojām turpina filmēties, lai gan aizvien biežāk zemas kvalitātes video filmās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!