Foto: Vida Press
Šonedēļ noslēgusies Lielbritānijas prinča Harija un viņa sievas Saseksas hercogienes Meganas karaliskā tūre Austrālijā un Jaunzēlandē, un tās pēdējā dienā britu tabloīdi tikuši pie kārtējās sensācijas.

16 dienu ilgajā tūrē viens no svarīgākajiem tematiem, par kuru dedzīgi tika trītas mēles, bija Meganas garderobe. Viņa gan apbūra un žilbināja, gan piedzīvoja nejaušu misēkli un arī priecēja ar savu vienkāršību.

Arī tūres noslēdzošajā dienā Megana nodemonstrējusi īstenu stila paraugstundu, izejot sabiedrībā zīmola "Givenchy" darinātā džemperītī un brunčos.

Tiesa, lai gan hercogiene izskatījusies perfekti no matu galiņiem līdz papēžiem, modes eksperti un interneta komentētāji jeb "stila policisti" nedaudz mulsuši par Meganas izvēlētajiem svārkiem, jo tie šķietami atseguši pārāk daudz.

Vairākās fotogrāfijās rodas iespaids, ka brunči ir caurspīdīgi un cauri tiem var redzēt apakšveļu un hercogienes cisku aprises. Vairāki mediji ziņu virsrakstos steiguši pavēstīt, ka Meganai gadījies pikants misēklis.

Tiesa, izdevums "Mail Online" gan norādījis, ka svārki nemaz neesot bijuši caurspīdīgi un šķietami redzamā apakšveļa esot bijusi optiskā ilūzija, kuru radījušas brunču ieloces un krāsu pāreja.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!