Foto: Vida Press
Ārzemju plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka otrdienas, 2. aprīļa, pievakarē Lielbritānijas princim Harijam un viņa laulātajai draudzenei Saseksas hercogienei Meganai izveidots oficiālais "Instagram" foto blogs.

Kā liecina foto blogā publiskotā informācija, Saseksas hercogu pāris tajā dalīsies ne tikai ar svarīgiem jaunumiem un paziņojumiem, bet arī ļaus ielūkoties oficiālo pienākumu pildīšanas gaitās un citos svarīgos un aktuālos brīžos.

Nepilnas diennakts laikā foto blogam jau izdevies savākt vairāk nekā divus miljonus sekotāju. Līdz ar paziņojumu par reģistrēšanos "Instagram" publiskoti arī vairāki pāra foto no ārzemju vizītēm

Aprīļa beigās pasaulē nāks Harija un Meganas pirmdzimtais bērns, un jau pavisam drīz pāris no sava mitekļa Kensingtonas pils teritorijā pārvāksies uz Frogmoras kotedžu, kas atrodas Vindzoras pils īpašumā.

Līdz ar dzīvesvietas maiņu Saseksas hercogu pāra saimniecība atdalīsies no Kembridžas hercogu pāra – prinča Viljama un viņa laulātās draudzenes Katrīnas – saimniecības. Līdz šim par abu ģimeņu publisko tēlu rūpējās viena komanda.

Meganas un Harija publiskā tēla uzturētāju un preses pārstāvju birojs turpmāk atradīsies Bekingemas pilī, bet Kembridžas hercogu pāra ofiss saglabāsies Kensingtonas pilī, vēsta raidsabiedrība BBC.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!