Foto: Instagram.com/sussexroyal
No visiem Eiropas karaļnamiem pastiprinātu preses un sabiedrības interesi allaž baudījusi britu karaliskā ģimene, un īpaši liela uzmanība ierasti tiek pievērsta pašiem mazākajiem troņmantniekiem. Gadu mijā ziņu virsrakstos nonācis Lielbritānijas prinča Harija un viņa laulātās draudzenes Saseksas hercogienes Meganas pirmdzimtais dēliņš Ārčijs Harisons.

Saseksas hercogu pāris sociālajā tīklā "Instagram" publicējis video, kurā apkopoti 2019. gada spilgtākie piedzīvojumi. Sižets papildināts ar "Coldplay" dziesmu "Clocks".

Klipā iekļauti kadri ne tikai no dažādiem oficiālajiem pasākumiem, ārzemju braucieniem un labdarības akcijām, bet arī ļoti ģimeniskas ainiņas.

Šogad maijā pasaulē nāca Harija un Meganas dēliņš Ārčijs Harisons, un videoklipā vairāki kadri veltīti šim īpašajam notikumam. Sižetā arī iekļauts līdz šim vēl neredzēts mazā puisēna foto, un šis momentuzņēmums izpelnījies lielu ārzemju mediju ievērību. Fotogrāfijā Ārčijs iemūžināts kopā ar tēti.

Jāatzīmē, ka Harijs un Megana ļoti sargā savas ģimenes privāto telpu, un šī iemesla dēļ teju katra fotogrāfija ar viņu dēliņu kļūst par sensāciju.

Jau vēstīts, ka Harija un Meganas dēliņš pasaulē nāca agrā pirmdienas, 6. maija, rītā un dzemdībās piedalījies arī bērna tēvs. Puisēns ir septītais rindā uz Lielbritānijas troni.

Zēnam tika dots vārds Ārčijs Harisons Mauntbatens-Vindzors. Puisēns ir karalienes astotais mazmazbērns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!