Foto: AFP/Scanpix
Cilvēkiem uz politiskās skatuves vienmēr visur tiek pievērsta pastiprināta uzmanība, un nereti fotogrāfiem "gudrās galvas" izdodas iemūžināt ne tik gudrās situācijās, kā tas noticis gadījumā ar vienu no vadošajām ASV prezidenta Donalda Trampa padomniecēm Keliennu Konveju (attēlā kreisajā pusē).

Ārzemju mediji vēsta, ka pirmdien Baltajā namā notikusi oficiāla pieņemšana, kurā Tramps ticies ar valsts vēsturisko melnādaino koledžu un universitāšu vadītājiem. Savukārt par lietišķā pasākuma zvaigzni ērmīgas uzvedības dēļ kļuvusi prezidenta padomniece Konveja.

50 gadus vecā sieviete Ovālajā kabinetā jutusies kā mājās – kamēr pieņemšanas viesi kopā ar prezidentu pozējuši preses fotogrāfiem, Konveja visu notiekošo novērojusi un savā viedtālrunī iemūžinājusi, tupot dīvānā.

Sievietes brīvā uzvedība pamatīgi nokaitinājusi sociālo tīklu lietotājus, kas, kā vēsta izdevums "New York Daily News", interneta vidē pauduši lielu sašutumu par Konvejas rīcību un nosodījuši to, ka dāma uz dīvāna tupējusi apautām kājām.

Komentētāji šausminājušies, ka Trampa padomnieces uzvedība bijusi ne tikai neētiska, lietišķam pasākumam un dāmas vecumam neatbilstoša un klaja necieņas izrādīšana, bet arī neko labu neliecinot par prezidenta administrācijas manierēm kopumā. Savukārt citi Konvejas uzvedību skaidrojuši ar rasismu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!