Foto: Privātais arhīvs
Normalizējoties Jāņa Timmas attiecībām ar bijušo sievu Sanu, abu kopīgais dēls devies tēvam līdzi ceļojumā uz Grieķiju.

Basketbolists Jānis Timma ar savu sievu, dziedātāju Annu Sedokovu devušies ceļojumā uz Grieķiju, kur mitinās skaistos apartamentos. Pārim līdzi ir abu jaunākās atvases, un šis ir pirmais tālais ceļojums, kurā mazais Kristians devies kopā ar tēva jauno ģimeni.

Vēl pagājušajā gadā Jānis Timma intervijā Krievijas medijiem pauda, ka attiecības ar šķirto sievu Sanu ir sarežģītas, taču par dēlu viņš rūpējas, to apliecinot arī vairākos braucienos uz Rīgu, kuru laikā satika savu pagaidām vienīgo bērnu.

Nu Timma dēlēnu paņēmis līdzi uz Grieķiju. Ceļojumu bauda arī Annas jaunākā atvase Hektors, kurš dzimis viņas laulībā ar uzņēmēju Artjomu Komarovu un ir tikai nedaudz vecāks par Timmas dēlu Kristianu.

"Svētīts," ierakstā instagramā raksta Timma, pozējot kopā ar abiem puisēniem. Viņam piebalso arī Anna. Bērni laiku pavada, kopā rotaļājoties, kamēr vecāki turpina svinēt savu mīlestību.

Jau vēstīts, ka Timma ar Sedokovu apprecējās pērn rudenī. Abi iepazinās laikā, kad Timma vēl bija precējies ar Sanu Timmu; laulība izjuka pavisam, kad abu dēls vēl bija zīdainis. Sana Timma savos pārdzīvojumos dalījās arī ar saviem sekotājiem soctīklos, cita starpā reiz piebilstot, ka nespējot pat iedomāties, ka viņas dēlu varētu pieskatīt Timmas jaunā sieva. Taču nu tas noticis.

Tāpat vēstīts, ka Anna Sedokova plāno drīzumā pāriet vīra uzvārdā, kā arī apgūt latviešu valodu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!