Foto: Privātais arhīvs

Pēc tam, kad bijušais svarcēlājs publiski pateica "Man nepatīk resnas sievietes!", sākās neliela šūmēšanās sabiedrībā. Tagad Viktors Ščerbatihs atzīst, ka vajadzējis izvēlēties maigākus izteicienus.

"Delfi" jau vēstīja, ka bijušais svarcēlājs Viktors Ščerbatihs TV šovā "Kad viņas satiekas" atzina, ka paša sirds ir brīva, viņš meklējot mīļoto sievieti, un piebilda, ka resnas sievietes nu gan neesot viņa gaumē. Šādi izteikumi izsauca komentāru gūzmu gan portālā, gan sociālajos tīklos.

Izdevums "Privātā Dzīve" sazinājās ar sportistu, un viņš lūdz piedošanu par nodarīto skādi, jo nevienu neesot vēlējies aizskart. Viņš domā, ka visa jezga izcēlusies par vārdu "resns". Viktors Ščerbatihs apsola turpmāk kuplu formu īpašnieces saukt par persikiem, – šādu terminu viņam reiz rekomendējis treneris.

"Ja es teiktu – dāmas ar virssvaru vai tās, kas ir apaļīgākas par citām –, tad tāds tracis nebūtu. Nevienam jau nepatīk, kad saka patiesību. Jā, tie bija skarbi vārdi, toties tos uzreiz sadzirdēja – un, re, kāda ažiotāža! Tomēr piekrītu – man vajadzēja piemeklēt maigākus izteicienus," žurnālam pauž Ščerbatihs, "no sirds atvainojos dāmām par saviem rupjiem vārdiem par ķermeņa anatomiju. Sievietes nav resnas, viņas ir persiki!"

Sportists pats savulaik atbrīvojies no teju 50 kilogramiem svara. "Apaļīgums nav dabas dots, tādi mēs nepiedzimstam, bet kļūstam. Godīgi sakot, tas ir smieklīgi, ka par vārdu 'tievs' neviens neapvainojas, bet, ja saki taisnību – cilvēks ir resns –, uzreiz uzmet lūpu," spriež svarcēlājs.

Viņa sirds joprojām ir brīva, un Viktors uzmundrina potenciālās līgavas, kuras neatbilst viņa skaistuma standartiem. "Ja dāmai ap vidukli ir desmit tauku riņķi, bet viņa vēlas ar mani iepazīties, tad lai šī vēlēšanās viņai kalpo par stimulu, ka vajag notievēt," viņš teic "Privātajai Dzīvei".

Kopumā Ščerbatiha kungam patīk ne tikai slaidas, bet arī mierīgas dāmas: "Tātad galvenais, lai sieviete nav apaļa un nervoza!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!