Foto: Privātais arhīvs
Kamēr Latvijā tautu izglītot intīmos jautājumos turpina jaunais seksa guru Edgars Toretto, profesijas celmlauzim Mikam Ozoliņam (attēlā), dzīvojot ārzemēs, neatliek nekas cits, kā iepriecināt tautiešus vismaz ar sasukas nomaiņu.

Jaunais vīrietis, kurš pirms pāris gadiem pieteica sevi kā jauno seksa guru, pēdējā laikā ar noderīgu informāciju par mīlas priekiem un vagīnām vairs nelutina. Tā vietā viņš sociālajos tīklos nenoguris slavē dažādas iespējas, kā nopelnīt internetā, un šad tad publicē kādu savu bildīti.

Mika sekotāji būs novērojuši, ka jau kādu laiku seksa eksperts var dižoties ar jaunu sasuku - matiņus galvas vidusdaļā viņš paaudzējis garākus. Nu Miks kļuvis īpaši stilīgs - jaunākajās bildēs seksa pārzinātājs atrāda, kā ataudzētos matus saskrullējis stilīgās sprogās.

Seksa eksperta fani jau steidz jūsmot par Mika jauno imidžu. Kamēr pats eksperts turpina piesārņot sociālos tīklus ar video par tādām tēmām kā "nopelni 500 dolārus internetā ik dienu", viņa uzticamākie fani vēl tur īkšķīšus cerībā, ka jaunā sasuka varētu iedvesmot Miku atgriezties pie tā, kas viņam sanāca vislabāk - vagīnu un mīlas prieku pētniecības.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!