Foto: Privātais arhīvs

Šovā Okartes skatuve iepazītā dziedātāja Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee (attēlā) pirms dzemdībām saviem faniem apsolīja, ka tad, kad laidīs pasaulē savu pirmdzimto, atbalstītājus un sekotājus iepriecinās ar kailfoto. Nu jaunā māmiņa savu apņemšanos godam turējusi.

Šī gada aprīlī, būdama stāvoklī, Lee piedalījās pikantā foto sesijā projekta Portrait of a Riga Woman ietvaros. Toreiz tapa vairākas melnbaltas fotogrāfijas, kurās Liene pozē apakšveļā un arī puskaila.

Pēc foto sesijas Liene saviem sociālo tīklu sekotājiem paziņoja, ka šie foto ir viņas pēdējās kailbildes līdz rudenim, kad tika plānota viņas mazuļa nākšana pasaulē.

Septembrī piedzima viņas dēliņš Frederiks, un dziedātāja savu solījumu arī godam turējusi, aizvadītajā nedēļā publiskojot attēlu, kurā ir pavisam plikiņa.

17. novembrī Lee apprecējās ar sava dēliņa tēvu Aleksandru Ušakovu, un kāzu naktī arī tapis Lienes kailfoto, kurā viņa pozē plika - vienīgais apģērba gabals, kurš sedz dziedātājas miesu, ir caurspīdīgas mežģīņu zeķes.


Arī pati Lee pie šī attēla sniegusi savu komentāru un uzslavējusi savas ķermeņa aprises, kuras ātri vien atguvušas iepriekšējo formu. "Nav nemaz tik slikti priekš jaunās māmiņas," saviem mikrobloga Twitter sekotājiem pavēstījusi dziedātāja.

Liene publiskajā telpā jau vairākkārt paziņojusi, ka pieteikusi nopietnu karu liekajiem pēcdzemdību kilogramiem. Par to, kā viņai veicas, Lee labprāt informē arī savus sociālo tīklu sekotājus - aizvadītajā nedēļā viņa publiskoja sava tvirtā dupsīša "selfiju", bet šonedēļ dziedātāja padalījusies ar video, kurā redzams, kā viņa cilā hanteles.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!