Foto: DELFI

Marta izskaņā kļuva zināms, ka šovā Okrtes skatuve plašu atpazīstamību guvusī dziedātāja un "pirmās tetovētās latviešu modeles" titula īpašniece Liene Brikouska jeb Seksīgā Lee (attēlā), ir stāvoklī. Naktī no otrdienas uz trešdienu pasaulē nācis ilgi gaidītais mazulis.

Jaunā māmiņa par priecīgo notikumu visai pieticīgā veidā paziņojusi mikroblogu vietnē Twitter. "Mans mazais princis," vēsta Lienes ieraksts, kuram viņa klāt pievienojusi arī attēlu - ekrānšāviņu no dūlas un dzemdību speciālistes Katrīnas Puriņas Twitter konta.

Kā vēsta Katrīna, Seksīgās Lee mazulis pasaulē nācis dzemdību mājā Harmonija, un šīs bijušas vienas no skaistākajām radībām, kurās viņa jebkad piedalījusies - puisēns sagaidīts sveču gaismā, rožlapiņām pildītā vannā.

Lai gan pirmajos mēnešos, kad plašāka sabiedrība uzzināja par Lienes grūtniecību, viņa joprojām turpināja aktīvu sabiedrisko dzīvi, pēdējā laikā viņa piekopa visai pieklusinātu un mierīgu dzīvesveidu.

Aprīlī dziedātāja izmēģināja savus spēkus portālā mixnews.lv, kurā viņa publicēja savu sleju. Slejas pamattēma - vagīnas trenēšana. Toreiz Lee klāstīja, ka ar šo nodarbi viņa iepazinusies grūtnieču vingrošanā, kurā viņai par to pastāstījusi jau iepriekš minētā Puriņa.

Liene ar savām jauniegūtajām zināšanām bija gatava padalīties, mudinot visas sievietes, kuras vēlas stingru vagīnu, kas seksa laikā priecēs gan pašu, gan partneri, izpildīt Kegela jeb iegurņa pamatnes muskulatūras vingrinājumu.

Savukārt aprīļa beigās tika publicētas visai pikantas un erotiskas bildes ar seksīgo Lee, kurās viņa pozēja foto projekta Portrait of a Riga Woman ietvaros. Pati Liene sociālajos tīklos vēstīja, ka šie attēli ir pēdējās kailās bildes līdz rudenim, kad plānota viņas pirmdzimtā nākšana pasaulē.

Vasara Lienei bija īpaši grūts periods. Mikroblogu vietnē Twitter Lee sūkstījās, ka grūtniecības dēļ viņai ir sapampušas potītes un viņa labprāt tās pamērcētu aukstā ūdenī, kā arī pie reizes ar lielāko prieku pamielotos ar vēsu aliņu.

Tagad beidzot Lee ciešanas beigušās, un, šķiet, jaunā māmiņa ir no sirds laimīga. Arī vairāki Brikouskas paziņas un draugi jau paspējuši sociālajos tīklos viņu apsveikt ar priecīgo notikumu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!