Foto: Privātais arhīvs
Dīdžejmeitene un topošā fitnesa modele Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee, kura aizvadītā gada rudenī laida pasaulē dēliņu Frederiku, nekad nav slēpusi, ka skaistuma vārdā būtu gatava gulties arī zem skalpeļa, un, lai gan šonedēļ jau šķita, ka viņai izdevies piepildīt seno sapni par krūšu palielināšanu, tas izrādījies vien joks.

Pēdējā laikā Liene kļuvusi par treniņu un veselīga dzīvesveida piekritēju - svaru un smagumu cilāšanas dēļ Lee kļuvusi par visnotaļ muskuļotu būtni, kas arvien vairāk līdzinās profesionālam kultūristam, un fiziskās aktivitātes dīdžejmeitenes ķermeni padarījušas krietni vien vīrišķīgāku, nekā daba devusi.

Lee jau sen loloja sapni par silikona implantiem, un pirms trīs gadiem sarunā ar DELFI Izklaide Liene atklāja, ka viens no viņas lielākajiem sapņiem ir palielināt krūtis, bet 2012. gada rudenī dīdžejmeitene sociālajos tīklos pat uzsāka ziedojumu vākšanu, lai viņa beidzot varētu veikt kāroto operāciju.

Šī akcija neguva gaidīto atsaucību un runas par implantiem nedaudz pieklusa, taču šonedēļ Lee tīmekļa vietnē Instagram negaidīti publicējusi foto (attēlā), kas lika domāt, ka viņa beidzot tomēr veikusi krūšu palielināšanas operāciju.

Tiesa, nekādus sīkākus komentārus vai paskaidrojumus Liene pie attēla nebija sniegusi, un bildi viņa papildinājusi ar lakonisku tekstu - finally jeb "beidzot".

Šis foto Lee draugu un paziņu lokā tika uzņemts ar neviltotu sajūsmu un interesi, un topošā fitnesa modele tika apbērta ne tikai ar komplimentiem, bet arī jautājumiem, kuros ļaudis aicināja atklāt sīkākas notikuma detaļas.

Vēlāk Liene šo foto no sava Instagram profila izdzēsa, un trešdien, 2. aprīlī, savos sociālajos tīklos atzina, ka tas diemžēl bijis vien pirmā aprīļa joks. 

DELFI Izklaide jau vairākkārt rakstījusi par Lienes aizraušanos ar savu ķermeņa izdaiļošanu - viņai bijuši caurdurti vaigi, tāpat meitene palielinājusi lūpas, pieaudzējusi matus un veikusi citas procedūras, bet vispamanāmākie ir meitenes daudzie tetovējumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!