Foto: DELFI
Viens no publisku pasākumu apmeklētāju ļaunākajiem murgiem ir vienādu tērpu izvēle ar citu viešņu, bet rāmajā Rīgas saviesīgajā dzīvē pamanītas tiek arī tās daiļā dzimuma pārstāves, kuras saģērbušās līdzīgi pat tad, ja tas nav noticis, dodoties uz vienu pasākumu.

Nesen notikušajā Latvijas garāko kāju konkursā pirmo reizi pēc dzemdībām sabiedrībā izgāja par Seksīgo Lee dēvētā Liene Brikouska, kura nesen kļuva par precētu sievu un pieņēma vīra uzvārdu Ušakova.

Liene savu slaido figūru demonstrēja mežģīņu blūzītē un pieguļošos ādas svārciņos, bet vērīgākie pamanīja, ka tieši tādos pašos bruncīšos Podium modes skati apmeklēja arī par Latvijas galveno blondīni dēvētā uzņēmēja Marika Ģederte.

Brūnie ādas svārciņi iegādāti veikalā Zara, bet abas sievietes nav satraukušās par to, ka kādai no sabiedrībā zināmām daiļā dzimuma pārstāvēm ir tādas pašas "štātes".

Ģederte, kura svārciņus pirkusi Barselonā un cerējusi, ka Rīgā tādi nebūs iegādājami, izdevumam Privātā Dzīve atzinusi, ka situācija būtu neveiklāka, ja abas satiktos vienā pasākumā, bet Liene vien atsmējusi, ka tā nav "liela muiža".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!