Foto: AFP/Scanpix
Jau šo piektdien, 8. jūnijā, Polijas un Ukrainas futbola laukumos sāksies Eiropas čempionāts, un lielākā uzmanība tiek pievērsta pašiem sportistiem, bukmeikeru prognozēm, organizatoriskajām kvalitātēm utt. Taču liela uzmanība tiek arī viņu sievām un draudzenēm.

Lai gan paši futbolisti bieži vien ir visai neglīti, tomēr viņi ir bagāti un slaveni, tāpēc draudzenes parasti izvēlas ļoti skaistas, un šajā sakarā eksperti izveidojuši topu ar dažām skaistākajām no futbolistu pavadonēm.

Lielākoties tās, protams, ir krievietes, turklāt viņas aizņēmušas ne tikai savu tautiešu, bet arī, piemēram, portugāļu, zviedru un itāļu sportistu sirdis.

Dažas no futbolistu draudzenēm ir pat ļoti slavenas, piemēram, 26 gadus vecā krievu supermodele Irina Šeika, kura šobrīd ir saderinājusies ar Portugāles izlases uzbrukuma līderi Krištianu Ronaldu. Pāris iepazinās zīmola Armani reklāmas filmēšanas laukumā.

Savukārt visslavenākā noteikti ir kolumbiešu dziedātāja Šakira (attēlā), kura ir kopā ar Spānijas izlases un FC Barcelona aizsargu Herardu Pikē.

Par savām jaunajām attiecībām Šakira paziņoja ar Twitter starpniecību, pagājušā gada 29. martā publicējot fotogrāfiju, kurā abi redzami kopā, un parakstu: "Es jums prezentēju savu saulstariņu". Tā bija pirmā reize, kad Šakira publiski izteikusies par savām attiecībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!