Foto: AFP/Scanpix
Meksikāniete Marija Hosē Kristerna (attēlā), kura šī gada pavasarī iekaroja starptautisku atpazīstamību, piedaloties dažādās tetovēšanas izstādēs, turpina izdaiļot savu seju un augumu ar dažādiem rotājumiem, lai arvien vairāk līdzinātos pārdabiskai būtnei.

Kristerna dzimtajā zemē un ārpus tās robežām pazīstama ar segvārdu "Mujer vampiro" jeb sieviete-vampīrs - šo titulu viņa izpelnījusies savu savdabīgo sejas un ķermeņa rotājumu dēļ.

Sieviete sevis izskaistināšanā negrasās apstāties - pēdējo mēnešu laikā zem viņas sejas ādas ievietoti jauni titāna ragu implanti, papildināts pīrsingu skaits, pagarināti ilkņi, kā arī veiktas citas korekcijas.

Pēc straujās popularitātes gūšanas šī gada sākumā sievietei radušies arī jauni darba piedāvājumi - viņa ne tikai atvērusi savu tetovēšanas salonu, bet arī pelna lielu naudu, piedaloties dažādās dīvaiņu fotosesijās.

Savas neparastās nodarbes un savu un citu ķermeņu izrotāšanu sieviete lieliski apvieno ar četru bērnu audzināšanu, bet savu vēlmi līdzināties vampīram viņa skaidrojusi ar augšanu fanātisku katoļu ģimenē - tetovējumi un pīrsingi viņai kļuvuši par veidu, kā paust protestu pret bērnībā un vēlāk savā ģimenē piedzīvoto vardarbību.  

"Tetovējumi ir mans ceļš uz nemirstību, uz to, lai es patiešām kļūtu par vampīru un nekad nemirtu, jo es atstāju savus darbus uz citu cilvēku ādas," par savu nodarbošanos stāstījusi sieviete-vampīrs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!