Foto: Privātais arhīvs

Pasākumu aģentūras "Bordo" (iepriekš "Chocolate Events") īpašniece Sindija Vilde allaž ir izcēlusies ar starojošu un veselīgu izskatu. Viņa ir aktīva dzīvesveida piekritēja, kura rūpēs par savu ārējo veidolu ir iecienījusi dažus skaistuma vairošanas rituālus.

"Es esmu pieskaitāma pie tām aizņemtajām sievietēm, kurām nekad nav laika, bet, protams, cenšos sevi neaizmirst un ik pa laikam palutināt," "Delfi Izklaidei"atklāj Sindija un pastāsta, ka viņa ļoti iecienījusi eksperimentēt ar dažādiem skrubjiem un sejas maskām, kuru sastāvā ir medus, auzu pārslas, gurķis, kafijas biezumi, olu dzeltenums, avokado – viss, kas ir dabīgs.

"Ķermeni kopju ar olīveļļu, jo tā pabaro izsalkušu ādu un padara to tvirtāku. Īpaši noderīga tā ir ziemas periodā," atklāj enerģiskā pasākumu organizētāja.

Sindija pati sev veic arī ķermeņa masāžu ar medu, kas mēdz būt nedaudz sāpīga, taču ļoti efektīva procedūra.

"Medus gan baro, gan palīdz izvadīt toksīnus no organisma. Šī masāža uzlabo asinsriti un relaksē muskuļus pēc saspringtas dienas. Parasti to veicu pirms vannas. Āda uzreiz kļūst tvirtāka, maigāka, samtaināka un notiek atbrīvošanās no tās vecajiem slāņiem. Es gan pati to nezināju, bet kāda sena mana paziņa pastāstīja, ka šī procedūra jau kopš seniem laikiem ir zināma kā efektīvs līdzeklis cīņā pret celulītu."

Savukārt savus veselīgos matus Sindija kopj ar diždadžu eļļu, kā arī ar lauku olām, kuras atved no mammas lauku mājām.

"Protams, es lietoju arī kosmētikas veikalos iegādātos krēmus un maskas, bet es pārsvarā ar tiem eksperimentēju. Piedāvājumu klāsts ir tik liels un plašs, ka es bieži mainu konkrētos krēmus vai kosmētiskas pieniņus, tonikus un citus brīnumus," secina Sindija.

Pasākumu aģentūras īpašniece ir arī izteikta pirts rituālu cienītāja, taču šai nodarbei laiks atliek retāk, nekā gribētos.

"Cenšos sev par to atgādināt, ierakstot kalendārā. Viens tāds apmeklējums aizņem trīs līdz četras stundas, bet sajūtas pēc tā ir vienreizējas, vienmēr jūtos kā no jauna piedzimusi."

Sindija pauž, ka enerģijas viņai esot atliku likām, tāpēc reizēm to prasoties izmantot fiziskās aktivitātēs, bet tā kā viņa ir maza puisēna mamma, ne vienmēr tam atliek laiks.

Sindijas tuvākajos plānos ir pievērsties kādām fiziskām aktivitātēm, piemēram, jogai, stepam vai dejas veidam, taču ne fitnesa treniņiem sporta zālē – tie nav viņas gaumē. Viņa arī labprāt izmanto iespēju izskrieties kopā ar savu četrkājaino mīluli.

Pavērojot sevi pašu, Sindija ir sapratusi, ka pats galvenais noslēpums kā iegūt starojošu izskatu ir būt ar sevi harmonijā.

"Ja esmu ar sevi diskomfortā un man kaut kas traucē vai nepatīk, varu darīt jebko. Vienalga izskatīšos pelēka un nomākta. Nelīdzēs ne kosmētika, ne skaista kleita un kurpes. Svarīgi ir arī atteikties no lietām, vietām un cilvēkiem, kuri ir lieki – nevilkt tos sev līdzi. Un dzīvot šeit un tagad," sarunā ar "Delfi Izklaidi" pauž Sindija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!