Foto: Publicitātes foto

Sestdienas, 11. februāra, vakarā Balvu Kultūras un atpūtas centrā vērienīgā pasākumā tika noteikti titulu "Mis un misters Balvi 2011" ieguvēji, un Balvos notikušo konkursu aģentūras Mis Latvija direktore Inta Fogele vērtē kā priekšzīmi visām citām Latvijas pilsētām.

Titulus "Mis un misters Balvi 2011" sīvā cīņā ieguva Alise Feldmane un Raimonds Logins, bet pie "Vicemis un misters" tituliem tika simpātiskā Laura Aleksejeva un Kārlis Vanags, kuram tika arī tituls "Foto misters Balvi". Par "Foto mis Balvi 2011" kļuva Diāna Papina.

Pie konkursa žūrijas galda sēdēja arī aģentūras Mis Latvija direktore Inta Fogele, kura tālo ceļu uz Balviem bija mērojusi par spīti tam, ka viņas veselība pēc smagā kritiena pagājušā gada nogalē vēl nav pilnībā nostabilizējusies.

Fogele gan konkursa laikā vēl nevarēja pārvietoties pati savām kājām, taču viņai talkā nāca viņas "audžubērni" - citu gadu "mistera" titulu ieguvēji, kuri atraktīvo dāmu vārda tiešākajā nozīmē pa Balviem nēsāja uz rokām.

Tomēr sarunā ar DELFI Izklaide Fogele pauž gandarījumu par Balvos paveikto, par spīti tam, ka pēc pārlēkāšanās konkursā viņai sāpēt sākusi arī otra - kritienā ne tik smagi traumētā - kāja.

"Balvi ir Latvijas vistālākā vieta, kur notiek skaistuma konkursi, un man bija pozitīvs šoks par to, kā visi vietējie pagasti un novadi bija apvienojušies konkursa vienotā organizācijā. Dalībniekus vērtēja neatkarīga žūrija, tāpēc nebija nekādas iespējas, ka uzvarētāju ietekmēt varētu vietējo organizatoru subjektīvais viedoklis.

Balvos šis konkurss bija gada pasākums, un zālē valdīja tāds pozitīvisms! Salīdzinot ar to šovu, kādu bija izveidojuši Balvi, Rammstein var atpūsties," priecājas Fogele.

Konkursa vadītāja lomā iejutās atraktīvais televīzijas šovu vadītājs Māris Grigalis, kurš aktīvi iesaistījās jauniešu skatuves aktivitātēs un arī paguva panēsāt pa trepēm pašu Fogeli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!