Foto: Vida Press

Par šī gada Brazīlijas skaistāko dupsīšu konkursa Miss Bum Bum uzvarētāju tika kronēta Sjūzija Kortesa (attēlā). Viņas seksīgās pēcpuses slava izskanējusi arī ārpus dzimtās zemes robežām, un dāma dara visu iespējamo, lai vairotu sava dibena popularitāti.

Jau vēstīts, ka ikgadējā konkursa Miss Bum Bum finālā spēkiem mērojās 15 brangas un īpaši seksīgas pēcpuses. Konkursā triumfēja Sjūzija, kuras mērķis jau kopš pusaudzes gadiem bijis uzvarēt pasaulē populārākajās dibenu sacīkstēs.

Līdz ar uzvaru konkursā Sjūzija ieguva arī 15 000 dolāru vērtu līgumu ar modeļu aģentūru un iespēju pozēt uz populāru vīriešu žurnālu vākiem. Pasaules sajūsma par Sjūzijas dibentiņu nav mazinājusies, un daiļava ne tikai piekritusi savu brango pēcpusi izrādīt īpašā foto sesijā, bet arī ļāvusi ielūkoties skaistumkopšanas procedūru aizkulisēs.

Sjūzijai nākas pamatīgi nopūlēties, lai seksīgo dupsi uzturētu formā. Pirms konkursa sieviete ieturējusi diētu un veikusi virkni dažādu vingrojumu, taču titula Miss Bum Bum īpašniece joprojām rūpīgi uzrauga, lai dibentiņš nezaudētu apjomu un tvirtumu.

Viens no veidiem, kā Sjūzija lutina savu apetītlīgo lolojumu, ir radiofrekvences liftinga masāžas. Daiļava regulāri lutina savu dupsīti, un to, ka viņas pēcpuse nudien ir smukākā Brazīlijas dibena titula cienīga, Kortesa atrādījusi skaistā foto sesijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!