Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 16. jūlijā, pirmā Latvijas omīšu skaistuma konkursa Vecmāmiņa 2012 dalībnieces satikās tematiskajā pasākumā ar nosaukumu Dzīves svētku svinēšana. Kā svinību vieta tika izvēlētas horeogrāfes un baletmeistares Elgas Drulles mājas – Dārza teātris Saulkrastos, netālu no Baltās kāpas.

Šoreiz atraktīvajām omītēm bija iespēja iepazīt baletmeistari, kura strādājusi daudzos Latvijas teātros, kā arī Lietuvā un Igaunijā. Viņa ir bijusi arī Dziesmu un deju svētku režisore un virsvadītāja. Māksliniece iepazīstināja ar sevi un Dārza teātri.

Konkursa dalībnieces dārzā izmēģināja savas speciālajās nodarbībās iegūtās prasmes skaisti pozēt, reklamējot Magnolica tērpus un jauno Dzintara smaržu kolekciju.

Vēlāk Lienes Skulmes vadībā norisinājās defilē nodarbība - šoreiz brīvā dabā. Daībnieces ne tikai rādīja iemaņas tērpu demonstrēšanā, bet arī runas mākslā, paralēli pozējot konkursa oficiālā fotogrāfa Jāņa Mickēviča fotokamerai.

Elita Drāke dalījās savās zināšanās ar konkursa dalībniecēm, lekcijā Vienīgais skaistums - veselība stāstot par veselīgas ēšanas nozīmi cilvēka dzīvē. Jau pavisam drīz - 5. augustā - dāmām būs jāliek lietā visas šovasar gūtās zinības un prasmes, piedaloties konkursa Vecmāmiņa 2012 finālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!