Foto: Kadrs no video
Skaistuma standartu latiņa mūsdienās nostādīta ļoti augsti, un sievietēm nākas pamatīgi nopūlēties, lai atbilstu mākslīgi radītiem smukuma kritērijiem. Lai gan valda uzskats, ka sejas apmatojuma skūšana piedien tikai vīriešiem, netrūkst arī dāmu, kuras regulāri savu ģīmīti apstrādā ar skuvekli.

Mediju ievērības lokā nonākusi Dubaijā dzīvojošā skaistuma blogere Huda Katana. Sievietes YouTube kanālam, kurā viņa publicē pamācošus video, kā krāsoties, kopt ķermeni un daudz citu noderīgu gudrību, ir vairāk nekā miljons abonētāju.

Savukārt viņas Instagram fanu skaits ir vēl iespaidīgāks – gandrīz 13 miljoni seko līdzi viņas gaitām un iedvesmojas no grima meistares padomiem.

Šonedēļ blogere publicējusi sižetu, kurš raisījis plašu ažiotāžu. Viņa savā jaunākajā video sievietēm devusi padomus, kā mājas apstākļos atbrīvoties no nevēlamā sejas apmatojuma.

Skaistuma blogere pastāstījusi, ka viņa pati regulāri savu seju lutina ar skūšanas procedūru. Tāpat viņa apgalvojusi, ka sievietes Āzijā to darot jau gadiem ilgi, vienkārši neviena līdz šim nav bijusi gana drosmīga, lai par to runātu publiski.

Daiļavas atklātība izpelnījusies neviennozīmīgu sabiedrības vērtējumu. Daļa komentāru sadaļā jūsmojusi, ka viņa beidzot "iznākusi no skapja" un pastāstījusi par pavisam ikdienišķu skaistuma procedūru, kuru praktizē daudzas dāmas.

Savukārt citi šausminājušies, ka Dubaijas grima māksliniece nezina mēru un sieviešu apsēstība ar skaistumu aizgājusi par tālu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!