Foto: Vida Press
Pēdējos mēnešos kulāros vairākkārt izskanējušas runas par nesaskaņām ASV prezidenta Donalda Trampa un viņa dzīvesbiedres Melānijas laulībā. Ogles baumu ugunskuram piešāvis kāds anonīms informators, kurš pastāstījis, ka pirmā lēdija ir neapmierināta ar dzīvi Baltajā namā.

"Trampi burtiskā nozīmē kļuvuši par Kardašjanu ģimeni: skandāli, šķiršanās, skaļi ziņu virsraksti," izdevumam "People" šonedēļ sacījis kāds Melānijai pietuvināts avots, kurš vēlējies palikt anonīms.

Jau kopš pirmās dienas, kad Tramps kļuva par prezidentu, viņa administrāciju un arī ģimeni apvijuši dažādi skandāli. Tā, piemēram, nesen atklājās, ka laikā, kad Donalds jau bija precējies ar Melāniju, viņš iesaistījies dēkā ar kādu pornozvaigzni, kurai samaksāta iespaidīga naudas summa, lai viņa par to klusētu.

Savukārt aizvadītajā nedēļā tapa zināms, ka Trampa dēls Donalds Tramps juniors un viņa laulātā draudzene un piecu bērnu māte Vanesa nolēmuši šķirties. Tāpat arī joprojām notiek izmeklēšana par to, vai Krievija iejaukusies ASV prezidenta vēlēšanu procesā 2016. gadā.

"Tas, kas šobrīd notiek, ir tieši tas, ko Melānija nekad nebija vēlējusies," apgalvojis informators, piebilstot, ka pirmās lēdijas dzīve kļuvusi par tornado, kas plosās 24 stundas diennaktī, septiņas dienas nedēļā.

Tiesa, par spīti visam, kas pēdējā laikā noticis, Melānija sabiedrībā joprojām turas kā klints un atbalsta savu vīru, cik tas ir viņas spēkos, tomēr, ja nekas nemainīsies, pirmās lēdijas pacietībai pavisam drīz var pienākt gals.
Foto: AP/Scanpix

"Neviens pirms diviem gadiem viņai nepievērsa uzmanību. Viņa mierīgi dzīvoja savu dzīvi. Tagad tā kļuvusi par neapstādināmu tornado. Viņai tas riebjas," apgalvojis informators.

Melānijai ļoti patīkot rutīna – viņa agri dodas gulēt, agri ceļas, pati par sevi parūpējas. Savukārt viņas vīrs Donalds esot pilnīgs pretstats. Viņš dienu un nakti seko līdzi visiem notikumiem un shēmo katru savu nākamo soli. "Viņi kā pāris ir tieši tādi, kā daudzi domā – pilnīgi pretstati viens otram. Tāpēc viņai šāds dzīvesveids neder," piebildis zinātājs.

Savukārt kāds cits anonīms avots "Peolpe" stāstījis, ka Melānija ļoti ilgojas pēc dzīves, kāda tā bija, pirms viņas vīrs kļuva par prezidentu.

"Viņa varēja darīt visu, ko vēlējās, un daudz laika pavadīt ar ģimeni," sacījis anonīmais labdaris, kurš arī atklājis – kad pirmā lēdija vairs nespēj izturēt dzīvi Baltajā namā, viņa dodas atpūsties uz ģimenei piederošo "Mar-a-Lago" kompleksu Palmbīčā, kas ir vienīgā iespēja kaut uz brīdi izrauties no vāveres riteņa, kurā vīrs viņu iegrūdis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!