Foto: Instagram.com/hannahpolites/
Būt par fitnesa skaistuli un "Instagram" modeli ir smags darbs, kurā nākas saskarties ne tikai ar ļaužu sajūsmu, bet arī nelabvēļu indīgajiem komentāriem un nievām. Arī austrāliešu izcelsmes sociālo tīklu zvaigznei Hannai Politesai dzīve nav nekāds rožu dārzs.

Šobrīd 26 gadus vecā daiļava, kura atpazīstamību guvusi ar savām fitnesa gaitām, kas plaši tiek atspoguļotas "Instagram" tīklā, pērn vasarā kļuva par māmiņu. Nesenā intervijā Hanna izklāstījusi, cik ļoti bērna nākšana pasaulē izmainījusi viņas dzīvi.

Fitnesa skaistules gaitām "Instagram" tīklā šobrīd seko līdzi vairāk nekā 1,5 miljoni šī sociālā tīkla lietotāju. Iespējams, šis skaitlis būtu lielāks, ja Hanna nebūtu kļuvusi par mammu.

Sociālo tīklu zvaigznei pēc bērna piedzemdēšanas un atrādīšanas sociālajos tīklos nācies uzklausīt krietnu devu kritikas, turklāt mazuļa dēļ viņa zaudējusi tūkstošiem sekotāju.

"Es esmu zaudējusi daudz vīriešu kārtas sekotāju, jo viņiem, iespējams, neinteresē bērni. Tajā pašā laikā man ir piesekojušas daudzas māmiņas, jo mans foto blogs pēc bērna nākšanas pasaulē ir ļoti izmainījies.

Meita ir daļa no manis, bet es cenšos pārlieku neaizrauties ar viņas bilžu publicēšanu, jo viņa tomēr nav galvenais iemesls, kāpēc cilvēki sākuši sekot manām gaitām," intervijā izdevumam "Gold Cost Bulletin" sacījusi Hanna.

Agrāk Hanna savus sekotājus priecēja ar iedvesmojošiem fitnesa kadriem un foto, kuros viņa pozē bikini. Bet tagad viņas bildēs bieži redzama arī meita, un ne visi daiļaviņas fani ar to ir mierā – ļaudis vēlas redzēt Hannas seksīgo ķermeni, nevis viņas bērnu.

Tajā pašā laikā Hannai regulāri nākas uzklausīt pārmetumus, ka viņa pienācīgi nerūpējoties par bērnu un ar meitu pavadot kopā pārāk maz laika. "Ja mana meita nav redzama bildē, cilvēki uzreiz pieņem, ka es ar viņu neesmu kopā," sūkstījusies Hanna.

Kā stāstījusi Hanna, ļaudis viņai piesienoties par katru sīkumu – kādam nepatīk, kā viņa tur rokās bērnu, vēl kāds pārmet par to, kā mazulīte saģērbta. Tāpat arī nelabvēļi nav bijuši mierā ar faktu, ka Hanna vien trīs nedēļas pēc dzemdībām jau atguvusi iepriekšējo formu.

Jane In the jungle 🐒✨

A post shared by hannahpolites (@hannahpolites) on Oct 5, 2017 at 1:52pm PDT

Undoubtedly one of my favourite places in the whole world in my @evaliahgrace bikinis ✨💙🌎

A post shared by hannahpolites (@hannahpolites) on Sep 28, 2017 at 2:30am PDT

I love seeing all of the wonders in the world for the first time through your eyes 🌺

A post shared by hannahpolites (@hannahpolites) on Sep 25, 2017 at 1:57pm PDT

Emergency road trip stops 👅😌💭🍓🍍🍉🍇

A post shared by hannahpolites (@hannahpolites) on Sep 15, 2017 at 2:04am PDT

Outdoor Mexican shower/ baths and @evaliahgrace bikinis ✨🌴🌎

A post shared by hannahpolites (@hannahpolites) on Aug 29, 2017 at 2:20am PDT

Missing my girl 😭💘 #normalizebreastfeeding

A post shared by hannahpolites (@hannahpolites) on Aug 9, 2017 at 6:19am PDT

Hands up if you wish you were in Europe right now 🙋🌎😛

A post shared by hannahpolites (@hannahpolites) on Jul 17, 2017 at 2:49am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!