Foto: Vida Press
ASV šobrīd pilnā sparā rit prezidenta vēlēšanu kaislības, bet to aizkulisēs jeb politiskajā virtuvē risinās ne mazāk interesanti notikumi. Tabloīdi vēsta, ka no vīra, bēdīgi slavenā bijušā kongresmeņa Entonija Vīnera, gatavojas šķirties demokrātu kandidātes Hilarijas Klintones palīdze Huma Abedīna (abi attēlā), un šis notikums pasniegts visai skandalozā mērcē.

Abedīna un bijušais ASV kongresmenis Vīners apprecējās 2010. gadā, un abiem ir gandrīz piecus gadus vecs dēliņš. Klintones asistentes vīrs jau agrāk iekūlies vairākos seksa skandālos, un nesen gaismā nākušas kārtējās pikantērijas.

Izdevums "New York Post" aizvadītās nedēļas izskaņā pasaulei sniedzis jaunu sensāciju. Medija rīcībā nonākusi informācija, ka 51 gadu vecais Vīners jau labu laiku apmainījies seksuāla rakstura īsziņām un foto ar kādu sievieti.

Abi viens otram sūtījuši draiskus foto, un viens no tiem izpelnījies īpaši lielu sabiedrība nosodījumu – Vīners savai virtuālajai mīļākajai bija nosūtījis bildīti, kurā puspliks guļ gultā blakus savam dēlēnam.

Medija rīcībā nonākusi informācija, ka Vīnera mīļākā ir aptuveni 40 gadus veca šķirtene, kura atbalsta Republikāņu partijas ASV prezidenta amata kandidātu Donaldu Trampu.

"New York Post" atmaskojošais stāsts Vīneram maksājis dārgi – Abedīna šonedēļ sniegusi publisku paziņojumu, ka nolēmusi šķirties no vīra. Tiesa, šī nav pirmā reize, kad viņš iekūlies līdzīgā skandālā.

Foto: Reuters/Scanpix
Vīners 2011. gadā bija spiests pamest Kongresu, jo viņš publiskajā telpā netīšām publiskoja sava dzimumlocekļa foto. Gadu vēlāk viņš kopā ar sievu izdevumam "People" sniedza interviju, kurā apgalvoja, ka apmeklējis terapiju un kļuvis par kārtīgu ģimenes cilvēku un uzticīgu vīru.

Tiesa, 2013. gadā viņš atkal pamanījās iekulties skandālā. Gaismā nāca informācija, ka viņš, izmantojot segvārdu, apmainījies pikantām īsziņām ar kādu jaunu sievieti. Abiem aptuveni pusgadu bija virtuālā dēka.

Tolaik Vīners kandidēja Ņujorkas mēra amatam, taču šis skandāls pamatīgi iedragāja viņa tēlu, un kampaņa izgāzās. Sabiedrība to nebija gatava piedot, savukārt bijušā kongresmeņa sieva Huma centās saglābt laulību un pavēstīja, ka uzticas savam vīram. Tagad, šķiet, arī viņas pacietības mērs beidzot ir pilns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!