Foto: Vida Press
Viena no skandalozākajām šķiršanās prāvām šobrīd norisinās starp krievu miljardieri un oligarhu Vladimiru Potaņinu (attēlā) un viņa sievu Natāliju. Lai gan laulība tiek šķirta Maskavas tiesā, šis notikums plaši atspoguļots ne tikai Krievijas, bet arī citu valstu medijos.

Izdevums The Daily Mail vēsta, ka Vladimirs, kurš žurnāla Forbes pasaules turīgāko cilvēku sarakstā atzīts par pašu bagātāko Krievijas uzņēmēju (viņa turība mērāma aptuveni 14 miljardos eiro) un Natālija bija precējušies 30 gadus. Abu savienībā pasaulē nākuši trīs bērni.

Savukārt pirms diviem gadiem vīrs iesniedzis tiesā prasību šķirt laulību. Kā vēsta izdevums, Vladimirs savai laulenei atklājis, ka viņš gadiem ilgi dzīvojis dubultu dzīvi - krāpis Natāliju ar savu asistenti Katju, kura pat laidusi pasaulē viņa bērnu.

Šobrīd jau Vladimirs apprecējis savu Katju, taču likstas ar bijušo sievu nav beigušās. Joprojām notiek mantas dalīšana starp bijušajiem mīlniekiem, un prāva jau nodēvēta par pasaulē dārgāko šķiršanos prāvu.

Kā vēsta The Daily Mail, Vladimirs vēlas savu bijušo sievu atstāt bešā. 53 gadus vecā Natālija izdevumam atklājusi, ka viņa pieprasījusi pusi no miljardiera bagātības, taču viņš piedāvājis tikai aptuveni 44 miljonus eiro. Lieki teikt, ka šķirtene ar to nav mierā.

53 gadus vecā Natālija intervijā izdevumam pastāstījusi, ka Vladimirs tiesā apgalvojis, ka viņš nemaz neesot tik bagāts, kā raksta izdevums Forbes. Miljardieris pavēstījis, ka patiesībā esot knaps miljonārs un viņam neesot nekādu dižu ienākumu.

Natālija sūdzējusies, ka bijušais vīrs, piedāvājot tik smieklīgu summu, pazemojis un apkaunojis viņu. Šķirtene skaidrojusi, ka Vladimira advokāti un finanšu uzraudzītāji meistarīgi visu nokārtojuši tā, lai miljardieris izskatītos pliks un nabags.

Kā apgalvojusi Natālija, viņa ir pilnībā pārliecināta, ka bijušais vīrs slēpj savu bagātību, lai atstātu viņu bešā. It kā ar to vēl nebūtu gana, bijusī sieva atklājusi, ka Vladimirs, pavēstot, ka vēlas šķirt laulību, mēģinājis viņu pierunāt, lai prasība tiesā tiek iesniegta ar atpakaļejošu datumu, proti, lai dokumentos būtu norādīts 2007. gads.

Natālija nolēmusi nepiekrist bijušā vīra izlīgumam un negrasās samierināties ar 44 miljoniem eiro. Bijusī sieva nolēmusi turpināt tiesāties, līdz tiks pie kārotā - puses no miljardiera neizmērojamās bagātības.

Vladimirs kļuvis turīgs, pateicoties niķeļa ieguves un metalurģijas nozarēm. Tāpat jāatzīmē fakts, ka viņam pieder 30,3% nozares giganta Noriļskas niķelis akciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!